Leses nå
Baume & Mercier Pole Position i Tønsberg

Baume & Mercier Pole Position i Tønsberg

Raske båter, folkefest og spreke klokker i skjønn forening.

Har du en interesse for raske båter? Da har du sikkert fått med deg det som har foregått hver sommer i Tønsberg de seneste årene. Siden 2014 har UIM F2 World Championship hatt havnebassenget i Tønsberg som et årlig stop på kalenderen. Med en topphastighet på 190 km/t og akselerasjontid fra 0-100 på rundt 5 sekunder, bør det ikke herske noen tvil om at snertne F2-båtene bryter den vanlige fartsgrensen på 5 knop.

Selv i en allerede aktiv sommerby som Tønsberg, skaper det fartsfylte arrangementet en entusiasme og folkefest utenom det vanlige. Årets «Grand Prix of Norway» var lagt til 1. til 5. august. Baume & Mercier – representert av norske Product Line AS – har de seneste tre årene vært en sentral sponsor for Tønsberg Båtrace. Det sveitsiske klokkemerket var i år vert for lørdagens kvalifisering – som for anledningen var omdøpt til «Baume & Mercier Pole Position». Slikt må det selvsagt også gjøres konkurranse av, og publikum ble invitert til å gjette vinneren og nærmeste beste tid under kvalifiseringen. Premien? En Baume & Mercier Clifton Club.

Baume & Mercier var naturlig nok også tilstede med representativ klokkeutstilling både utenfor og på innsiden av VIP-teltet. Dermed var også de mest klokkomane av oss sikret en skikkelig «fix». Vi snakker heller ikke «bare» om Baume & Merciers grunnmodeller – men også sjeldne saker som heftige Clifton evighetskalender i rødt gull, med urverk signert Vaucher Manufacture Fleurier.

Mer informasjon om Baume & Mercier og Tønsberg Båtrace er å finne på henholdsvis baume-et-mercier.com og tbg-race.com.


ANNONSEANNONSE