Leses nå
Årets harde pakker fra Longines

Årets harde pakker fra Longines

Den perfekte gaven til deg selv – eller en du er glad i.

Enten det er en påskjønnelse til deg selv før årets slutt, eller en overraskelse under treet til noen man bryr seg om – det finnes knapt en bedre gave enn en skikkelig sveitsisk klokke.

Klokkene fra Longines er noe varig og betydningsfullt, med modeller som imøtekommer ulike preferanser og bruksområder. Fra tøffe sportsklokker til elegante dressklokker – eller kanskje noe et sted i mellom. Presise kvalitetsklokker man kan stole på når tradisjoner holdes i hevd, og når nye skapes.

Moderne dykkerklokke

HydroConquest har i mange år vært Longines’ moderne tolkning av en klassisk mekanisk dykkerklokke. I fjor ble modellen presentert i en oppdatert og videreforedlet utgave, med nye detaljer som keramisk bezel, redesignet lenke og en mer raffinert urskive. Den sporty klokken er en perfekt allrounder, med eksepsjonell «value for money» i sitt segment.

Les mer om Longines HydroConquest og se hele kolleksjonen her.

Longines HydroConquest (L3.782.4.76.6). Veiledende pris 14.990 kroner.

Elegant blå månefase

Master Collection Moonphase representerer en mer elegant side av Longines. En klassisk dressklokke med design forankret i merkets historie fra 1832. Modellens midtpunkt er en av klokkeverdenens vakreste komplikasjoner: månefase-indikatoren. Månens bevegelse over urskiven drives av et mekanisk urverk fra ETA – eksklusivt produsert for Longines.

Les mer om Longines Master Collection og se hele kolleksjonen her.

Longines Master Collection Moonphase (L2.919.4.92.0). Veiledende pris 22.790 kroner.

Ultra-presis kvarts

Longines har en lang og rik historie som presisjonstidtaker for store idrettsarrangementer over hele verden. Med Conquest V.H.P. (Very High Precision) leder Longines an med en ny generasjon med ultra-presise kvartsur. I tillegg til høy presisjon, byr klokken på finesser som evighetskalender, smartkrone og selvkorrigering ved støt eller påvirkning fra magnetiske felt.

Les mer om Longines Conquest V.H.P. og se hele kolleksjonen her.

Longines Conquest V.H.P. (L3.726.4.76.6). Veiledende pris 9.590 kroner.

Feminin sporty eleganse

Conquest Classic er en utsøkt kombinasjon av femininitet og sporty luksus. Perfekt for en aktiv livsstil, og samtidig tro mot Longines’ velkjente diskré eleganse. Et moderne men tidløst design, som kan være med på alle livets små og store begivenheter.

Les mer om Longines Conquest Classic og se hele kolleksjonen her.

Longines Conquest Classic (L2.386.0.72.6). Veiledende pris 22.490 kroner.

Oppdag en verden av klokker på longines.com.