Official Timekeeper
Visit Casio
00:00:00
Leses nå
«60 Minutes» av Watches & Pencils

«60 Minutes» av Watches & Pencils

60 festlige klokkeillustrasjoner fra Teun van Heerebeek samlet i én bok.

Siden 2015 har illustrasjonene fra nederlandske Teun van Heerebeek vært et fast innslag på klokkenettstedet Fratello Watches Magazine. Mange klokkeinteresserte har kanskje blitt kjent med hans arbeider via Instagram-kontoen @watchesandpencils, eller lest intervjuet vi gjorde tilbake i mars. Med sine humoristiske klokkerelaterte illustrasjoner, har Teun fått mange av oss til å dra på smilebåndet.

«60 Minutes» er den første boken fra den talentfulle illustratøren. Her byr Teun på hele 60 ulike illustrasjoner, som alle er akkompagnert med litt bakgrunnsinformasjon og noen «fun facts». Dermed er det snakk om nesten 140 sider fylt med klokkemoro.

Har man fulgt Teuns arbeid tett, vil man garantert dra kjensel på en del av illustrasjonene. Likevel er det noe helt eget å se dem på print, og innslaget av tekst gir i tillegg en ny dimensjon av underholdning. Perfekt julelektyre eller en hyggelig gave til en klokkeinteressert venn.

«60 Minutes» er begrenset til kun 300 stykk, og Teun signerer selv hvert eneste eksemplar. Både boken og annet klokkerelatert snacks kan bestilles direkte fra watchesandpencils.com.

Støtt oss videre!
Tidssonen tror på frivillig støtte fra de som har glede av oss.
Støtt oss ved å handle i vår nettbutikk, og ved å like oss på Facebook her og her!

Yay!

Klokkehumor på høyt nivå.

Flere nye illustrasjoner.

Høy kvalitet på papir og print.

Signert og individuelt nummerert.

Nay!

Litt stiv pris.

Kun 300 eksemplarer – raska på!