Official Timekeeper
Visit Casio
00:00:00
Leses nå
1815 «Homage to Walter Lange» (i stål) auksjoneres bort

1815 «Homage to Walter Lange» (i stål) auksjoneres bort

Jon Henrik Haraldsen

Husker dere den villedende enkle 1815 «Homage to Walter Lange» fra A. Lange & Söhne, som jeg om her? Modellen omfattet totalt fire nye referanser, hvor alle unntatt én var utført i edelt metall. Utgaven i stål med svart skive, var en unik klokke i kun ett eksemplar. Lange lager som kjent «aldri» klokker i stål, og planen for den spesielle klokken var å auksjonere den bort til inntekt for et veldedig formål.

A. Lange & Söhne 1815 «Homage to Walter Lange» i stål.

Nå har det blitt klart at klokken vil auksjoneres bort om nøyaktig én måned, 13. mai 2018. Auksjonen vil finne sted på hotellet La Reserve i Genève, og hele overskuddet vil gå til Children Action Foundation. Organisasjonen jobber for barn og unges fysiske og psykiske velvære over hele verden, under mottoet «Every child has the right to a childhood».

Lange CEO Wilhelm Schmid (høyre) og Phillips’ Aurel Bacs (midten) under Geneva Watch Salon 2018.

Det er det anerkjente auksjonshuset Phillips, med den velkjente Aurel Bacs i spissen, som står for den praktisk gjennomføringen av auksjonen. Før auksjonen vil klokken vises frem til interesserte på en internasjonal turné, som omfatter Hong Kong, Singapore, Los Angeles, London, New York, og til slutt Genève.