Solgt Omega Seamaster 2254.50

Medlem
27. des. 2014
Innlegg
457
Vurderer å la en (kommende?) klassiker forlate boksen, da den har blitt brukt særdeles lite siste tiden.

Omega 2254.50 og hva som følger handelen
Serienummer starter på 81, hvilket betyr at klokken er produsert i 2007. Kjøpt av GG på sonen kort tid etter sist service, hvor medfølgende kvittering fra Gjertsen sier 2016. Uret har gått fint i mitt eie siden. Har etter dette kun utført trykktester (men det er dags for ny før sommer og badesesong). Klokken har som sagt gått fint, men grunnet lite bruk har jeg heller ikke observert urverket over tid. Klokken selges som den er og potensielt servicebehov ikke altfor langt frem i tid prises inn. (Sist service landet på 3000, så ganske rimelig urverk å vedlikeholde).

Klokken er ellers i god bruksstand. Har jo noen år på baken og sine riper, men i god stand alderen tatt i betraktning. Bildene beskriver godt. Tilsvarende gjelder for lenken, som er noe ripete, men med lite slark og i god stand. Medfølger for øvrig 4 ekstra ledd + en spenstig gummireim fra Horus som matcher klokke og sekundviser godt (avbildet).

Medfølger ellers boks og papirer. Ytterboksen i hvit papp er noe medtatt, men rød innerboksen er ganske strøken.

Pris
Vrient å prise noe som flytter seg sjeldent. Siste som beveget seg her på Tidssonen var relativt sammenlignbar stand, men med et par år nyere service og lå ute til 35. Tenker derfor at 32 000 for komplett klokke med ekstra gummireim fra Horus er fornuftig.

Oppgjør
Sendes på kjøpers kost og risiko, eller overleveres F2F i Bergen sentrum og DNB Straksbetaling.

image0 (2).jpeg

image1 (1).jpeg


image2 (1).jpeg

image3 (1).jpeg

image4 (1).jpeg