Selges Montblanc Heritage Chronometrie Ultra Slim - 112515 - 38mm, 5,8mm tynn

Medlem
28. feb. 2022
Innlegg
0
Sted
Egersund
‼️ SALGSANNONSE ‼️

MONTBLANC HERITAGE CHRONOMETRIE ULTRA SLIM
Norskkjøpt - Mekanisk - 5,8mm tynn(!)

Pris: 13 000,-

OM KLOKKEN
Til salgs er en nydelig dressklokke fra Montblanc - Montblanc Heritage Chronometrie Ultra Slim, ref 112515. Dette er en elegant og klassisk dressklokke, med perfekt form og størrelse på 38mm. Urskive i sølv sunburst som diskret reflekterer lys, med opphøyde indekser og tall på 3, 6, 9 og 12. Her er det ingen distraherende sekundviser eller dato, enkelt og elegant. Kun 5,8mm tykk, som gjør denne blant de tynneste mekaniske klokkene. Prismessig er dette stor verdi sammenlignet med andre klokker med lignende proporsjoner.

Urverket i denne er det manuelle mekaniske MB 23.01, som er basert på ETA 7001, med 42 timers gangreserve. Safirglass på forsiden og baksiden, som gir innsyn til urverket.

Les gjerne mer om klokken her:
https://www.ablogtowatch.com/montblanc-heritage-chronometrie-ultra-slim-hands/

Det medfølger sort original alligatorrem med original spenne, i tillegg følger det med en brun alligatorrem fra StrapsCo.

Klokken kommer komplett med alt som fulgte med - hvit ytterpapp, eske, manualer, etc. Klokken er kjøpt hos Heyerdahl i desember 2016.

TILSTAND
Klokken er svært pent brukt og i veldig fin stand, med noen normale bruksmerker og hairlines. Bilde og video er en del av tilstandsbeskrivelsen. Det foreligger ikke servicedokumentasjon. Klokken trekker opp og går godt, og holder tiden.

SPECS
Modell: Montblanc Heritage Chronometrie Ultra Slim
Referansenr: 112515
Årsmodell: 2016
Urverk: Manuelt, MB 23.01
Gangreserve: 42 timer
Materiale: Stål kasse, skinnrem
Diameter: 38mm
Tykkelse: 5,8mm
Glass: Safir
Vanntett: 30m

OPPGJØR / OVERLEVERING
Klokken kan etter avtale hentes i Sør-Rogaland. Kan selvfølgelig også sendes i hele landet, da på kjøpers egen bekostning og risiko. Pakkes solid inn fra min side.

Oppgjør skal skje når avtale inngås, reserverer ikke. Det godtas kun betaling via bankoverføring/Vipps. Ingen klokke overleveres/sendes før betaling er registrert, uten unntak. Ved F2F må det benyttes Vipps eller Dnb straksbetaling på stedet.

Jeg kan vise til mange GG-referanser på Klokkeriets referansegruppe. Kan også om ønskelig vise til over 30 referanser på Finn med toppscore. Garanterer en 100% trygg og ærlig handel!

IMG_0767.jpeg
IMG_0768.jpeg
IMG_0769.jpeg
IMG_0770.jpeg