emptybrainjacks
Støttemedlem
Jeg har gjort et forsøk på det. Opplevde at mitt pizzahjul ikke akkurat skjærte så mye lenger. Forsøkte å bruke siden på en bryne jeg vanligvis bruker til kjøkkenknivene. Forsøk å dra den, hold samme vinkel og samtidig la hjulet løpe litt slik at den slipes jevnt. Mitt ble mye bedre, men å få det sylskarpt og perfekt må det annet utstyr til.Er det noen som har testet å slipe pizzahjul?
@papphund
Har veldig god erfaring med knivene til Mac.
Lette å vedlikeholde er de også.
Her til en god pris:https://www.kitchn.no/nettbutikk/kniver/kniver/h-30/
Jeg vil si at MAC er en god inngang til knivverden, men selv med myk skjærefjøl blir de ekstremt fort sløve. Finnes det mulighet for å legge til litt ville jeg gjort det. Det er så mye artigere å lage mat med gode kniver.
En virkelig god kokkekniv som nå er på salg er denne her: https://www.skarpekniver.com/21cm-kokkekniv-masahiro-mv.html
En virkelig god kokkekniv som nå er på salg er denne her: https://www.skarpekniver.com/21cm-kokkekniv-masahiro-mv.html
Har kun slike, opplever dem som meget gode ift pris!
Vis vedlegg 223112
Enig! Dessverre fikk et par av knivene en runde i oppvaskmaskinen av vaskehjelpa. De får en oppslip hos Jernia innimellom. Også skjerper jeg jevnlig med et sånt fiskarsinstrument. Oljer også håndtaket innimellom med billig olivenolje, funker som fjell Ser det er på tide ja! Skikkelig ujålete, men sylskarpe og behagelige kniver!Gi dem litt olje da min venn. Liten runde med skikkelig lube så er de gode som nye.
Enig! Dessverre fikk et par av knivene en runde i oppvaskmaskinen av vaskehjelpa. De får en oppslip hos Jernia innimellom. Også skjerper jeg jevnlig med et sånt fiskarsinstrument. Oljer også håndtaket innimellom med billig olivenolje, funker som fjell Ser det er på tide ja! Skikkelig ujålete, men sylskarpe og behagelige kniver!
Har selv litt forskjellig. Bruker stort sett Mac sushi, en til "fint" og en hverdags som jeg dundrer i vaskemaskinen. Har endel kompiser som har har konkurrert i Bocuse dor, og de fleste sverger til disse. Lette og fine, sinnsykt skarpe og billige nok til at de er forbruksvare. (koster vel ikke mer enn en 650,-?) Sjokkerende hvor lenge hverdagskniven holder seg bra og, med all den herjingen den blir utsatt for.
Ja altså du snakker til koret kompis Vi snakker Comark tempmålere, thermoer og alt annet av tilgjengelig utstyr Jeg blir hånledd av i vennegjengen min (som somsagt i store deler består av meriterte konkurransekokker) for jeg er den med mest utstyr. Skal sies at jeg har fått arvet mye også, når de i aktive perioder har fått kastet ting etter seg av sponsorer.Enig med du som de sier.
Men.... nå er det også fett med noe jåleri når man skal holde litt på kjøkkenet også
Men igjen så er Mac mye for pengene.