Official Timekeeper
Visit Casio
00:00:00
Leses nå
«Urmakkerne» – vår nye videoserie om klokker

«Urmakkerne» – vår nye videoserie om klokker

Redaksjonen

Gjør deg klar for Tidssonens nye klokkeserie!

Mange har etterspurt det, vi har grublet mye på det, og nå skjer det endelig – i morgen 19. juni slippes første episode av «Urmakkerne», som er vår nye videoserie om klokker. I de kommende ukene vil nye episoder presenteres her på Tidssonen, men serien vil også kunne følges direkte på vår nyopprettede YouTube-kanal.

I «Urmakkerne» møter vi ikke urmakere, men derimot to makkere med sansen for ur. Jon Henrik trenger neppe noen introduksjon, men Alexander Balchen er trolig et nytt navn for våre lesere. I tillegg til å være entusiast, medvert og showets nysgjerrigper, styrer Alex kameraet og produksjonen.

En klokkeserie på norsk, tilpasset norske forhold, er langt på vei ukjent terreng. Vi kommer garantert til å snuble litt underveis, men hverken format eller tematikk er skrevet i stein. I utgangspunktet satser vi på variasjon, hvor innholdet kan veksle mellom alt fra enkle klokkediskusjoner, til dekning av GTGs, nylanseringer og fabrikkbesøk.

Tanken er å skape uhøytidelig, interessant (og forhåpentligvis lærerik) klokkeunderholdning. «Urmakkerne» en serie av, for og til klokkeinteresserte – og vi tar gladelig imot ideer og innspill fra publikum. Allerede nå kan du abonnere på Urmakkernes YouTube-kanal, så går du ikke glipp av en eneste episode!

Støtt oss videre!
Tidssonen tror på frivillig støtte fra de som har glede av oss.
Støtt oss ved å handle i vår nettbutikk, og ved å like oss på Facebook her og her!