Leses nå
To barske nyheter fra Maurice Lacroix

To barske nyheter fra Maurice Lacroix

Bli kjent med årets nye AIKON Venturer i bronse eller stål og gull.

Lanseringen av mekaniske AIKON i 2018 markerte starten på nytt kapittel i historien til Maurice Lacroix. Inspirert av merkets ikoniske Calypso-kolleksjon fra 90-tallet, introduserte det sveitsiske merket en ny elegant sportsklokke med integrert lenke. Med et distinkt design, høy opplevd kvalitet og en tilgjengelig pris, ble AIKON-modellene fort trykket til brystet av entusiaster både i Norge og internasjonalt.

Maurice Lacroix AIKON Automatic 42mm (2018).

I fjor ble AIKON-familien utvidet med den barskere og mer sporty AIKON Venturer. Modellen kan beskrives som sterk men ikke brutal, robust men ikke massiv, og moderne men ikke futuristisk. En allsidig dagligklokke tilpasset alle urbane hverdagseventyr en moderne og aktiv livsstil kan by på.

Renowned for its high-quality designs and its innovation, watch brand Maurice Lacroix has worked the AIKON to give it finishings of unparalleled perceived value.

Maurice Lacroix

Tidsriktig bronse eller sporty eleganse

I år presenterer Maurice Lacroix to nye varianter av AIKON Venturer. Begge nykommerne bygger på den samme plattformen, med 43 mm kasse, dreibar keramisk bezel med minuttskala og 300 meters vannresistens. Urverket er det selvtrekkende ML 115 med 38 timer gangreserve, som er basert på arbeidshesten Sellita SW200-1. Til tross for de grunnleggende fellestrekkene, er klokkenes uttrykk likevel svært forskjellige.

AIKON Venturer i bronse byr på en tidsriktig kombinasjon av grønt og gylne bruntoner. Klokken er den første AIKON Venturer med kasse av bronse, som over tid vil utvikle en individuell patina avhengig av bruk. Den grønne urskiven har et lekkert solstrålemønster, og endrer både fargetone og karakter under ulike lysforhold.

Skiven matches av en sporty grønn gummirem, men en brun lærrem medfølger også i boksen. Selve skiftet skjer helt verktøyfritt, for begge remmene kommer med Maurice Lacroix’ intuitive Easychange-system.

AIKON Venturer i bronse er en limited edition på kun 500 eksemplarer, og har en veiledende pris på 27.990 kroner. Finn din autoriserte forhandler av Maurice Lacroix på opturanordic.com.

AIKON Venturer i stål og gull er en oppvisning i sporty eleganse. Med krone, bezel og midtledd av gullbelagt stål, trekkes denn utgaven av AIKON Venturer i en tydelig luksuriøs retning. Den klassiske kombinasjonen av dypblå urskive og detaljer av gult gull er ikke bare smakfull, men er også et nikk til 80-tallets sportsklokker.

I likhet med utgaven av bronse, er baklokket gravert med den distinkte M-logoen, som er omgitt av et «Vagues du Jura» bølgemønster. Lenken av rustfritt stål er sømløst integrert i urkassen, og byr på Easychange-systemet for knirkefritt bytte mellom lenke og rem.

AIKON Venturer i stål og gull har tatt plass i den innværende kolleksjonen, og den veiledende prisen er 29.990 kroner. Finn din autoriserte forhandler av Maurice Lacroix på opturanordic.com.

It is the ability to change that marks out the power of a design. That’s how AIKON Venturer continues its expansion into the urban world. Whichever version you choose, its function sectors, level of detail and the energy emanating from the piece directly signal the connection to the AIKON’s aesthetic codes.

Maurice Lacroix

Om Maurice Lacroix

Gjennom flere århundrer har sveitsiske urmakere og klokkeprodusenter opparbeidet seg et rykte for innovasjon og perfeksjonisme. Maurice Lacroix har forpliktet seg til å videreføre denne stolte tradisjonen for kvalitet og håndverk.

I over 40 år har Maurice Lacroix produsert klokker ved selskapets egen fabrikk i Saignelegier. Ved hjelp av fagkunnskap, mestring av håndverk, industriekspertise, teknologisk kapabilitet og sans for kvalitet, skaper Maurice Lacroix eksepsjonelle klokker med en høy opplevd kvalitet.

Lær mer om Maurice Lacroix på mauricelacroix.com.