Leses nå
Slik blir Oslo Swap Meet 2024

Slik blir Oslo Swap Meet 2024

Årets første (og kanskje største) arrangement for klokkeinteresserte.

Oslo Swap Meet har for lengst blitt et fast innslag i kalenderen til norske. Arrangementet kan kanskje enklest beskrives som en slags GTG på steroider, med innslag av både proffe utstillere og kjøp/salg/bytte mellom privatpersoner. Et lavterskel klokketreff for både nybegynnere og viderekomne i hobbyen vi brenner for.

Forrige utgave av Oslo Swap Meet gikk av stabelen i september, og bilderapporten fra arrangementet kan du ser her.

I en kunngjøring denne uken deler arrangøren detaljene for årets første Swap Meet. Lørdag 2. mars kl. 14:00 – 18:00 åpnes dørene på lokalet i Skippergaten 15. Som tidligere er inngangen gratis, men arrangøren ber om at alle besøkende melder seg på via det offisielle eventet på Facebook.

På årets utstillerliste står Atelier Holgur, Zeitwinkel, Delma, Oris, Formex, Doxa og Vulcain. Med færre utstillere enn forrige utgave ønsker arrangøren nå å gi mer plass til privatpersoner for kjøp/salg/bytte.


ANNONSE


Bak Oslo Swap Meet står Torgeir Sanders og Morten Paulsen.

Samtidig legges forholdene til rette for sosialisering og samvær med likesinnede, noe som alltid har vært et trekkplaster ved Oslo Swap Meet. Undertegnede stiller i alle fall med kamera og godt humør – og håper på å se noen kjente ansikter.

Mer info om Oslo Swap Meet er tilgjengelig på Facebook og Instagram.