Leses nå
Velkommen, Optura!

Velkommen, Optura!

Er du interessert i Seiko, bør du kjenne til Optura. Den Nøtterøy-baserte distributøren, var den som i sin tid tok Seiko til Norge. Seiko har i mange år stått svært sterkt i Norge, og Optura skal definitivt ha sin del av æren. For både meg og folk i bransjen, er Optura nærmest synonymt med det japanske klokkemerket.

Det er flere grunner til at Grand Seiko er så velrespektert blant entusiastene. Finishen er en av dem.

Vi kan kanskje le av det i dag, men da Tidssonen gikk på nett for 10 år siden, var ikke responsen fra den norske urbransjen unisont positivt. Snarere tvert i mot, var den preget av en overdreven skepsis, og en del misoppfatninger. Optura var imidlertid en av de første aktørene som tok i mot Tidssonen med et åpent sinn, og som forstod den positive i en online kanal for klokkeinteresserte.

Årets store Seiko-nyhet i Norge , Presage Cocktail Time.

Derfor er det ekstra hyggelig å kunne presentere Optura, som ny forumsponsor for Tidssonens eget Seiko- og Grand Seiko-forum. Dermed føyer Optura seg inn i den eksklusive rekken av Tidssonen-støttespillere, som har bidratt til å gjøre Tidssonen til det vi er i dag.

Om man vil følge Optura tettere, er de tilstede både på Facebook og på Instagram. Deres hjemmeside, optura.no, er for øvrig en veldig god ressurs for oversikt over veiledende priser og tilgjengelighet. Her finner man også en komplett oversikt over Seiko sine autoriserte forhandlere i Norge og Sverige.


ANNONSE


Mine tidligere Tidssonen-poster om Seiko er samlet her – og senere i høst vil jeg dele noen eksklusive innblikk i Seikos verden. Det er bare å glede seg!

Gå til Tidssonens Seiko-forum her.


ANNONSE