Leses nå
Maurice Lacroix lanserer sommerlige utgaver av Aikon

Maurice Lacroix lanserer sommerlige utgaver av Aikon

Maurice Lacroix klinker til med fargesterke versjoner av suksessmodellen Aikon.

Har du ennå ikke kjøpt årets sommerklokke har Maurice Lacroix nylig presentert et knippe kandidater. Med utgangspunkt i den populære Aikon Automatic, har det sveitsiske merket laget en serie spesialmodeller som er inspirert av sommerlige farger.

Sol og sommer

Aikon Automatic Limited Summer Edition kommer i fargene «Orange Soda», «Tanager Turquoise» og «Ballerina Pink».

Den oransje modellen leveres i 42 mm størrelse, mens den rosa gir valget mellom 35 mm (med diamanter på skiven) eller 39 mm kasse.

I turkis utførelse tilbyr Maurice Lacroix klokken i alle tre størrelsene, og hver av de ulike variantene er begrenset til 888 eksemplarer.


ANNONSE


Sentrale fellestrekk for alle variantene er et børstet og polert eksteriør av rustfritt stål, samt tallskiver med klassisk Clous de Paris.

Kaliber ML115 benyttes i alle klokkene uavhengig av størrelse, og er i realiteten et selvtrekkende Sellita SW200-1 elaboré. Det betyr et svingetall på 4 Hertz og en gangreserve på rundt 38 timer.

Uendret formel

Med unntak av fargepaletten er ingredienslisten identisk med tilsvarende standardversjoner av Aikon. Det er ingen uklok beslutning, for siden introduksjonen i 2018 har modellen solgt i bøtter og spann.

Maurice Lacroix Aikon Automatic Limited Summer Edition skal allerede være tilgjengelig hos merkets autoriserte forhandlere. Veiledende pris er satt til 27.990 kroner for de mellomste og største variantene, mens prisen stiger til 29.900 kroner for 35 mm med diamanter.


ANNONSE