Official Timekeeper
Visit Casio
00:00:00
Please disable Ad Blocker before you can visit the website !!!
ads
View : 2925 Click : 0

Jaeger-LeCoultre Duomètre Unique Travel Time

av Jon Henrik Haraldsen   ·  5 år siden  
thumbnail

Duomètre Unique Travel Time er siste tilskudd i Jaeger-LeCoultres Duomètre-familie.

Skjønnhet avhenger av hvem som ser, men flertallet har latt seg imponere av Duomètre-modellenes vakre ytre og sofistikerte indre siden introduksjonen i 2007. For 2014 introduserer Jaeger-LeCoultre den nye Duomètre Unique Travel Time – et ur som byr på en særegen visning av to tidssoner

Duomètre Unique Travel Time følger familiens karakterteristiske «Dual-Wing»-konsept som i korte trekk betyr at urverket er delt opp i to seksjoner («wings») med separate fjærhus og girtannhjul som reguleres via ett felles organ. Med hver sin kraftkilde er tanken å eliminere eventuelle energitap som følge av interaksjonen mellom ulike funksjoner/mekanismer.

For denne modellens urverk, det nye manufaktururverket Calibre 383, sørger den ene seksjonen for visning av lokaltid, mens den andre seksjonen sørger for visning av en ekstra tidssone. Urverkets to mekanismer trekkes manuelt via samme krone, og hver av dem har en oppgitt gangreserve på 50 timer.

JLC Calibre 383
JLC Calibre 383

Urkassen er i roségull og har en diameter på 42 millimeter og det vakre manufakturverket kan beskues gjennom safirkrystallen i baklokket.

Urets mest slående visuelle detalj er utvilsomt den lille globusen som er plasser kl. 6 på urskiven. Denne er omgitt av indikatorer for tidssone (GMT) kombinert med en dag/natt-indikasjon. Denne visningen synkroniseres mot den andre tidssonen/reisetid.

wDSCF4583

Den andre tidssonen vises på venstre del av urskiven ved digital timesvisning og egen visning av minutter. Separat minuttvisning betyr at uret også støtter tidssoner som ikke avviker fra lokaltiden i hele timer. Når begge tidssonene er synkronisert, kan man enkelt hoppe frem og tilbake i ulike tidssoner ved å benytte knappene plassert kl. 8 og kl. 10.

Spesfikasjoner

Urverk:
– Nytt selvtrekkende manufaktururverk, Jaeger-LeCoultre Calibre 383, tilvirket, montert og dekorert for hånd
– 50-timers gangreserve for hver seksjon med to fjærhus
– 498 deler
– 54 juveler
– 7,25 mm tykkelse
– 34,40 mm diameter
– 28.000 vph

Urskive: Sølvfarget med lett kornete finish.
Funksjoner:
– Timer, minutter (lokaltid)
– Timer («hoppende»; digital visning av 2. tidssone), minutter and verdenskart
– Gangreserveindikator (2)
Urkasse:
– Roségull
– 13,65 mm tykkelse
– 42 mm diameter
– Polert med satinerte sider
– Vannresistant til 50 meter
Rem: Alligator med tradisjonell spenne i roségull
Referanse: Q6062520

wDuometre-Unique-Travel-TimewJaeger-LeCoultre-Calibre-383

ads
View : 2421 Click : 0