Invitasjon: Åpning av SBIO Watch Society (for BI-studenter, alumni og ansatte)

SBIO Watch Society inviterer til åpningsmøte i Nydalen.

Beklager – er du ikke BI-student, alumni, eller ansatt, skal du få slippe å lese videre. Har du derimot en tilknytning til Handelshøyskolen BI, bør du definitivt få med deg dette.

Tidligere i år tok noen klokkegale BI-studenter initiativet til å starte en egen gruppe for klokkeinteresserte. Som navnet tilsier, er “SBIO Watch Society” et offisielt interesseutvalg underlagt Studentforeningen ved Handelshøyskolen BI i Oslo (SBIO). Etter det jeg vet, er utvalget det første av sitt slag ved et norsk universitet eller høyskole. Hvor fantastisk er ikke det?

Det er ingen hemmelighet at flere av Tidssonens lesere og forumbrukere har en tilknytning til BI (inkludert undertegnede). SBIO Watch Society ønsker derfor å invitere alle med BI-tilknyning, til offisielt åpningsmøte ved Handelshøyskolen BI i Oslo (Nydalen).

SBIO Watch Society inviterer til åpningsmøte!

Nylig startet en gruppe BI-studenter opp et interesseutvalg for klokkeinteresserte i Studentforeningen ved Handelshøyskolen BI i Oslo og dette har allerede samlet mange likesinnede på campus.

For å markere opprettelsen, arrangeres et åpningsmøte. Vi studentene i utvalget, ønsker herved å invitere alle BI-studenter, alumni og ansatte blant Tidssonens lesere til et sosialt klokketreff.

Det vil være et par faste innslag og lett servering på campus først, hvor vi etterpå forflytter oss til et nærliggende serveringssted.

Tid: Tirsdag 12. September, fra kl. 18:00 til 21:00
Sted: Handelshøyskolen BI i Nydalen, Oslo.
Påmelding: Send en e-mail merket “åpningsmøte” til president.watch@sbio.no innen fredag 8. september. Inkluder ditt navn, og din tilknytning til høyskolen. Antall plasser er begrenset.

Du kan også følge utvalget på Facebook.

Hilsen studentene i SBIO Watch Society

Håper på å se flere BI-folk i Nydalen denne dagen, som vil være med å støtte opp om dette spennende initiativet!

More from Jon Henrik Haraldsen

A. Lange & Söhne Richard Lange Tourbillon “Pour le Mérite”

Det tyske prestisjemerket A. Lange & Söhne åpnet sin første boutique i...
Les mer