Leses nå
Invitasjon: «Keep Going Forward» – Seiko livesending

Invitasjon: «Keep Going Forward» – Seiko livesending

https://www.facebook.com/OpturaWatches/posts/5856282674447106

Velkommen til vår livesending 26. august i samarbeid med Optura!

I april hadde vi gleden av å invitere klokkeinteresserte i Norge og Sverige til en egen digital livesending dedikert til Seiko og Grand Seiko. Før vi sier farvel til sommeren ønsker vi nå å gjenta suksessen.

God stemning på forrige livesending (du kan se den i sin helhet her). Bilde: YouTube / Optura

I samarbeid med Optura har vi gleden av å invitere til en ny digital norsk-svensk klokkekveld dedikert til Seiko. Livesendingen vil igjen ledes av vår egen Jon Henrik, som denne gangen har fått med seg den svenske klokkeprofilen Johan Pergler (@yonsson_in_a_nutshell) i studio.

Sammen skal vi gå «hands-on» med noen av de seneste nyhetene fra Seiko, og legger opp til en uformell klokkeprat hvor seerne har mulighet til å bidra med spørsmål og innspill. Vi skal også møte en av de i verden som kjenner Seiko aller best.

I forbindelse med sendingen vil det også være mulig å vinne en Seiko 5 Sports 140th Anniversary Limited Edition, og link til konkurransen på Facebook finner du her. Vinnneren vil kunngjøres live!


ANNONSE


«Keep Going Forward» – Seiko livesending
Når: Torsdag 26. august 2021, kl. 19.
Hvor: Livesending på Facebook og YouTube

Meld deg på arrangementets Facebook event eller sett en påminnelse på YouTube, så er du sikker på å ikke gå glipp av sendingen. Tidssonen vil også sette opp en egen side med YouTube-sendingen på den aktuelle dagen.

Vi gleder oss til å møte dere for en ny runde med digital klokkeunderholdning i beste sendetid!


ANNONSE