Leses nå
Invitasjon: En kveld med Grand Seiko

Invitasjon: En kveld med Grand Seiko

Bli med Tidssonen på en aften i Grand Seikos verden!

Vi starter opp 2020 med en mulighet litt utenom det vanlige. Sammen med Grand Seiko inviterer Tidssonen til en klokkeaften fredag 17. januar. Arrangementet vil finne sted på Fornebu fra kl. 18:00 (flere detaljer ved bekreftet påmelding).

For kvelden har Grand Seiko fløyet inn Master Craftsman Satoshi Hiraga, som vil gjennomføre tekniske demonstrasjoner på kaliber 9S. Nicolai Giil – Tidssonens eminente podcast-vert – vil lede en paneldiskusjon og Q&A med noen av dem som kjenner det japanske merket best.

Selvsagt får vi også se klokkene på nært hold. Et utvalg fra Grand Seikos historiske- og moderne kolleksjoner vil være utstilt, inkludert noen av de seneste nyhetene. Skulle det rykke i kjøpefoten er våre venner hos Urmaker Christensen – hovedstadens mangeårige Grand Seiko-spesialist – på plass.

En mulighet som dette dukker ikke opp hver dag, og forholdene ligger til rette for en uforglemmelig klokkekveld med likesinnede!


ANNONSE


Grand Seiko Hi-Beat GMT «Mt. Iwate» (SBGJ201). Foto: Seiko Watch Corporation

En kveld med Grand Seiko

Når: Fredag 17. januar, kl. 18:00
Hvor: Fornebu

Påmelding med fullt navn sendes til events@tidssonen.no. Antall plasser er begrenset, så «førstemann til mølla». Mer informasjon sendes ved bekreftet påmelding.

Grand Seiko og Tidssonen ser frem til å møte deg!