Leses nå
Hublot lanserer Classic Fusion Original

Hublot lanserer Classic Fusion Original

  • Hublot har laget en moderne nytolkning av den opprinnelige Hublot fra 1980.
  • Classic Fusion Original kommer i tre ulike størrelser og tre forskjellige materialer.
  • De mekaniske variantene starter fra 8.200 euro i titan og topper ut på 25.200 euro i gull.

Denne uken går mini-messen LVMH Watch Week 2023 av stabelen i Singapore fra 10. til 12. januar. Bak arrangementet står luksuskonglomeratet LVMH, og deres klokkemerker Bulgari, Hublot, TAG Heuer og Zenith.

Som foregående år spares nok de største lanseringene til Watches and Wonders i mars – men noen godbiter har de LVMH-eide merkene disket opp med.

Tilbake til røttene

En av disse er Hublots nye Classic Fusion Original, som er en slags hyllest og moderne gjenskapning av den originale Hublot-modellen fra 1980. Den gang het merket MDM Genève, og toppsjefen var fortsatt grunnlegger Carlo Crocco.

Hublot: Originalen fra 1980-tallet til venstre – ny trio i gult kull til høyre.

Classic Fusion Original henter mye inspirasjon fra fortiden, men er ingen tro kopi av 80-tallshelten. Mer enn bare litt Big Bang er definitivt tilstede – uten at det trenger å være en å være et dårlig trekk. For mens en typisk Big Bang er nokså maksimalistisk, er Classic Fusion Original forfriskende enkel.

Tallskiven er hverken skjelettert, laget av karbonfiber eller glass. Bezel og kasse er laget av samme materiale, hvor valget står mellom titan, svart keramikk eller 18 karat gult gull. Gummiremmen er glatt og uten tekstur, som matcher den svarte polerte tallskiven.

Tre ulike størrelser

Classic Fusion Original i «Black Magic» teknisk keramikk.

I tillegg til tre forskjellige materialer, tilbys Classic Fusion Original i tre ulike størrelse: 33 mm, 38 mm eller 42 mm. Tykkelsen er på henholdsvis 8,5 mm, 9,85 mm og 10 mm.

Som den originale Hublot fra MDM Genève drives den minste varianten av et kvartsverk. De øvrige to bygger på Hublots mekaniske kaliber MHUB1110, som etter det vi kjenner til er basert på Sellita SW300-1 a med rundt 42 timer gangreserve.

Classic Fusion Original i titan.

Veiledende pris for Classic Fusion Original i 33 mm størrelse starter fra 6.800 EUR i titan, mens versjonen på 38 mm er priset til 8.200 EUR i samme materiale. Den største på 42 mm begynner fra 8.600 EUR i titan.

For Classic Fusion Original er kanskje gult gull den mest attraktive utførelsen for mange entusiaster, og her starter prisene satt til henholdsvis 18.600 EUR, 21.400 EUR og 25.200 EUR fra minste versjon til største.

Støtt oss videre!
Tidssonen tror på frivillig støtte fra de som har glede av oss.
Støtt oss ved å handle i vår nettbutikk, og ved å like oss på Facebook her og her!