Leses nå
Hublot lanserer Big Bang Unico Essential Grey

Hublot lanserer Big Bang Unico Essential Grey

  • Hublot har gitt Big Bang Unico en helgrå makeover for sommeren.
  • Begrenset til 200 eksemplarer og kun tilgjengelig på hublot.com.

Vågal design, overdimensjonert eksteriør og innslag av farger, er blant hovedingrediensene som har gjort Hublot til global suksesshistorie. Merkets nyeste modell er imidlertid langt mer nedtonet, og i en størrelse som de færreste vil la seg skremme av.

Hublot Big Bang Unico Essential Grey

Hublot Big Bang Unico Essential Grey er et modellnavn som er rett på sak. For kort og godt dreier det seg om en Big Bang Unico i en helgrå utførelse. På papiret virker det kanskje trivielt, men i praksis er effekten av den monokrome fargepaletten nokså slående. Litt mindre sporty, litt mindre flashy – og litt mer «verktøy».

Utgangspunktet for modellen er den 42 millimeter store varianten av Big Bang Unico. Enkelt forklart lillebroren til versjonen på 44 mm, som debuterte på Baselworld i 2018, og som har skrevet en omtale av her.

Podcast: Møt Glenn Dahle – en av verdens største entusiaster av Hublot

Kassen er utført i børstet titan, og tykkelsen er oppgitt til 14,5 mm. Selv omtaler Hublot størrelsen som «unisex». Klokken leveres med både gummirem og tekstilrem, som enkelt kan byttes ut ved hjelp av merkets «One Click»-system.


ANNONSE


Big Bang Unico Essential Grey drives av Hublots egenproduserte kaliber HUB1280, som er en nær slektning av det første Unico-verket fra 2013. Urverket som i sin tid ble utviklet for å avløse Hublots utstrakte bruk av ETA 7750.

HUB1280 er et moderne kronografverk med kolonnehjul og 72 timers gangreserve, med en industriell estetikk som kler den helgrå nykommeren godt.

Urverket er Hublots «in-house» kaliber HUB1280.

Hublot har begrenset Big Bang Unico Essential Grey til 200 eksemplarer, som selges eksklusivt online på hublot.com. En voksende trend med «in-house» nettsalg Hublot ikke er alene om.

I skrivende stund er modellen fortsatt på lager, og prisen er oppgitt til 20.700 euro. Med dagens kurs tilsvarer dette rundt 205.000 kroner, og i følge nettstedet er prisen oppgitt inklusive norsk moms.