Leses nå
Historisk gjensyn – møt Tissot Heritage 1938

Historisk gjensyn – møt Tissot Heritage 1938

Tissot gjenoppliver design fra fortiden i en hyllest til sveitsiske urmakertradisjoner.

Heritage 1938 er det nyeste tilskuddet i kolleksjonen til Tissot, og et gledelig gjensyn med estetikken fra 1930-tallet. De to nye modellene er skapt for entusiaster og kjennere, som har en forkjærlighet for historiske klokker og håndverk.

Allsidig stil og størrelse

Begge modellene i Heritage 1938-kolleksjonen har en 39 mm kasse av 315L rustfritt stål, og er utstyrt med et robust buet safirglass. På tallskivene vises tiden med stilsikre batong-formede visere, som gir utmerket lesbarhet mot lys eller mørk bakgrunn.

Det gjennomsiktige glasset i baklokket gir innsyn til et mekanisk urverk, som er klokkens tikkende hjerte. Med automatiske opptrekk og kronometer-sertifisering er funksjonalitet og høy presisjon garantert.

Med en vannresistens på opptil 50 meter er klokkene velegnet til daglig bruk.

Distinkt smak av vintage

Med en antrasittfarget tallskive, arabiske tall, milanese-lenke og lærrem, vekker Heritage 1938 Small Second til live den strømlinjeformede elegansen fra 1930-tallet.

Drevet av et COSC-sertifisert ETA 2895-2 med små sekunder, tilbyr klokken pålitelighet, presisjon og et tydelig nikk til gamle tradisjoner.

Søskenmodellen Heritage 1938 Automatic er tilgjengelig i to varianter, og byr på en myk sandblåst skive prydet med pregede arabiske tall. Som et ekko av den enkle sjarmen fra 1930-tallet, er designet kombinert med en klassisk lærrem. Modellen drives av et COSC-sertifisert ETA 2824-2 med automatisk opptrekk.

Alle variantene kommer med hurtigskiftsystem for remmer og lenker, som lar brukeren dresse klokken opp eller ned. Intuitivt og helt uten bruk av verktøy.

Tissot Heritage 1938 Automatic har en veiledende pris på 10.495 kroner, mens Heritage 1938 Small Seconds har en veiledende pris på 12.395 kroner. Begge modellene er tilgjengelig nå.