Steinhart klokke eller noe annet?

Medlem
26. mars 2012
Innlegg
300
Hei tidssonen!

Relativt ferskt medlem her, som har lyst på sin første klokke. Etter litt surfing på forumet deres så har jeg kikka en del på Steinhart klokker, og må si jeg falt for to Steinhart klokker:

Black DLC (http://www.steinhartwatches.de/en/OCEAN-BLACK-DLC,259.html)
GMT Ocean 1 (http://www.steinhartwatches.de/en/GMT-OCEAN-1-BLACK,2.html)
Så kommer det noe spørsmål som en forvirret nybegynner lurer på:

Jeg har ikke sett noen forhandlere i Norge, og ettersom jeg har skjønt må automatic klokker på service etter en stund, hvordan vil det la seg gjennomføre?

Og ikke minst, er det noen som har noe erfaringer med Steinhart? Har lest bare positivt om dem på google, men erfaringer herifra hadde vært knall! :)

Ettersom jeg har skjønt så er det "bang for bucks" klokker, rimelige men samtidig mye kvalitet til prisen. Selv om drømmen er en Omega Seamaster så må jeg nok starte i det små, så er det noen som har litt tips? :)
 
Jeg har en Steinhart Apollon. Ingenting i veien med den bortsett fra at den er diger som et vondt år og stygg som juling - ifølge et par forståsegpåere. Ja, pen er den ikke, men den er tøff.

Steinhart får litt kritikk for å kopiere andre, noen kaller det Homage, men de har også kommet med eget design på noen modeller og da er det visst mer spiselig.

Steinhart bruker vel ETA og det som bedre er, tror jeg. Noe som ikke bør tale i Steinharts disfavør.

Edit: Glemte visst å ønske deg velkommen til forumet - Velkommen!
 
  • Liker
Reaksjoner: Trixxuz
Velkommen til TS.:D
Steinhart lager gode klokker til en fornuftig penge. De scorer etter min mening høyt på kvalitet/pris faktoren.
Jeg har selv hatt en Steinhart pilot, og var svært fornøyd med den.
Det er klart at de har endel å gå på når det gjelder generell finish på klokkene, men sett ift pris vil jeg si at du får mye for pengene.
Servicen var upåklagelig under kjøpsprosessen, og Günter har rykte på seg for å være en pålitelig fyr.
Service av standard ETA-verk kan du gjøre hos enhver urmaker med respekt for seg selv.
Her er det bare å handle i vei.:D

PS: Husk bilder.;)
 
Tusen takk for kjapt svar begge to! Da blir det nok en Steinhart klokke på meg så fort jeg klarer å bestemme meg for hvilken, hehe!

Hvordan er det forresten å bestille ifra Steinhart siden, jeg tenker mest på om jeg kan få bestilt til den prisen som er uten 19% VAT siden jeg må betale norsk moms når den ankommer Norge? Eller hvordan fungerer det der, klarte ikke å få lest meg til noe fornuftig.
 
Prisen du betaler når du kjøper fra steinhart er den uten VAT medberegnet. Det at de lister prisen med VAT innberegnet er bare for å vise hva den totale prisen vil ende opp med å bli etter tollbehandlingen er gjort (i dette tilfellet bare 19%). Tollen legges til når pakken kommer til Norge, og du vil få en regning i posten. :)
 
Sier meg enig med de andre her. Har selv hatt 2 Steinhart's og én Débaufré (amerikansk søsterselskap til Steinhart før i tiden. Nå er Débaufré selvstendig). Steinhart synes jeg er good value for money :)

VAT blir trukket fra i prisen. Nå tror jeg du kan huke av på at du bor utenfor EU når du bestiller klokka. Hvis ikke så sender du bare en mail først. Du får nok svar samme dag. Det blir 25% MVA i tillegg til prisen. Dette får du som seperat regning etter at du har mottatt pakken.

Lykke til, og husk å poste masse bilder av klokken når du får den :)
 
Blackouten var jo steintøff!
Jeg har lyst på en Rolex blackout, men denne kan jo fungere som en homage. Jeg gleder meg til unboxing bildene.
 
Takk for all hjelp folkens! En Steinhart ocean black DLC er bestilt! :D

Gleder meg kjempe masse!
 
Gratulerer! Kjekt om du smeller til med en utboksing når pakken kommer, det er alltid hyggelig ;)
 
Det skal jeg selvfølgelig gjøre, det er nok langt under hva som blir presentert her ellers men skal nok få laget en utboksing ja :D
 
Har du lyst, har du lov!!

Jeg unbokser friskt det jeg kjøper. Om det så er en Asia-klokke til 500 eller noe litt dyrere.
Hadde jeg måttet ventet på første Rolex'en i hus så hadde det gått ut i 2015 en gang før min første unboxing :)
 
Ja når har klokka ligget i tollen i snart fem dager og jeg begynner å bli rimelig rastløs kan man si :confused:
 
Og her skjer det...... ingen ting!

Tok kontakt med fedex idag, og det var visst forsinkelser om dagen fordi tollvesenet åpnet visst så og si absolutt alle pakker.

Så mens jeg venter så driver jeg å kikker på litt forskjellige klokker som jeg ikke har råd til for øyeblikket men som jeg synes er porno, og fy flate å pen Oris Maldives limited edition er! Herregud å jeg sikler etter en sånn en :mrgreen:
 
Pakken står fortsatt fast... Men det er ikke tollvesenet sin skyld som jeg skrev tidligere, det er FedEx alt står og faller på. Etter utallige samtaler til dem kan ingen si noen ting om hvor lang tid det vil ta, og når dem i det hele tatt forventer å få den videre.

Er det bare jeg som er utolmodig eller er det virkelig elendige greier å måtte vente nesten en måned etter klokken, og jeg venter enda. :(
 
Klokken kom endelig for en snau ukes tid siden! Det ble desverre ingen unboxing, da jeg knapt rakk å komme innenfor døren før pakken var åpnet og klokken var på armen :)

Er hittentill veldig fornøyd, virker veldig solid med et meget pent design og finish. Eneste jeg kan sette fingeren på er att det er dårlig lumen på den, men pytt pytt.

Skal prøve å få slengt opp noen bilder senere! :)