Solgt Omega Speedmaster Ultraman

Medlem
22. april 2013
Innlegg
129
Sted
Fredrikstad
Komplett Speedy Ultraman selges - er det lov til å si fordelaktig for 110.000? Billigste Ultra i verden koster akkurat nå 125ish på Chrono24. Det er uten mva, frakt og kvittering fra Bjerke som for alt jeg vet forkorter ventelisten på en sub. Bare det burde forsvare prisen ... men det er ganske få av disse til salgs nå og prisene har skutt ganske brutalt i været.

Jeg er for ordens skyld første og eneste eier av denne godbiten.

Følger med Original Omega 849-lenke, Omega Bond-nato, begge originalremmer, sort Nato fra Phenomenato, to skinnremmer med racinghull, sort håndlaget croc fra Sengiastraps i Italia (denne er fullstendig mektig!) og fem-seks andre skinnremmer.
Eske, kort, dill, dall og en snasen kvittering følger selvfølgelig med da jeg ikke har mistet det i flytting.

Klokken er brukt, og jeg vet det er sjokkerende å høre om en speedy produsert i bare 2012 eksemplarer, men klokken er utrolig kul og jeg synes det er skikkelig trivelig å bruke klokker fremfor å ha de i safen min (som jeg ikke har). Det vil si at du uten å lete finner hairlines, swirls og annen grusomhet men ikke tunge riper. Jeg har funnet et lite hakk nærmest på siden av bezel jeg aldri har merket før, og et hakk på høyre nedre lug. Jeg er forholdsvis sikker på at alt dette er mulig å polere bort for å oppnå fabrikksny følelse om det skulle være er mål. Det er også merker etter rembytte under lugs

Jeg har enkelt og greit forelsket meg hodestups i Big Pilot fra IWC, men for all del prøv meg på andre bytteforslag.

Klokken har nylig vært inne til garantirep da jeg oppdaget en ørliten flekk på skiven. Skive og visere er derfor byttet. Som bonus følger det da også med en ganske så frekk reiseeske fra Omega.

Nå begynner det å bli billig, folkens!
 

Vedlegg

Redigert:
Medlem
22. april 2013
Innlegg
129
Sted
Fredrikstad
Gjenoppliver denne. Begjærer etter overdimensjonert pilot er fremdeles der - men rent salg samt bytter underholdes også.
Ja, prisen har hoppet i takt med markedet og all verdens galskap.