Ny klokke Oris eller Raymond Weil

Medlem
22. juli 2017
Innlegg
4
Sted
Rogaland
Hei,

da mitt gamle ur, en Tissot PRC 200 Automatic gikk i bakken og knakk vital del inne i uret(reparasjon kom på 5000,00 til et ur som koster 8500,00), så har jeg begynt å se på nye ur i prisklassen 15000-20000 kroner.

De urene som har dukket opp er Oris Divers sixty-five til 17900,00 hos DA og Raymond Weil freelancer open Balance weel til 19990,00(finner jeg hos lokal urmaker i Egersund). Raymond Weil uret får jeg levert med skinnrem. Ønsker ikke klokker med annet enn det. Link til urene:

https://david-andersen.no/produkter/herre-klokker-automatiske-ur#pi/25132

https://david-andersen.no/produkter/herre-klokker-automatiske-ur#pi/26648


Kan ikke si jeg har mye peiling på ur, men annet enn automatiske urverk er helt uaktuelt. Kvalitet, design og holdbarhet(hvis bare ikke uret deiser i flisene hjemme...). Oris syntes jeg har flotte ur, Raymond Weil likeså, men vet det finnes mye kompetente folk her inne som kan gi et råd og to uten at det går langt over hodet mitt ;)

Takker for alle tilbakemeldinger:)
 
Personlig hadde jeg gått for Oris'n. Sixty five serien er lekker! Raymond Weil har jeg aldri hatt noe sansen for, men utrykket "what ever floats your boat" passer bra her. Kjøp den du selv synes er finest :)
 
Enig at Orisen ser nydelig ut. Kvaliteten regner jeg med det ikke er noe å si på. Ser også at Raymond Weil har en diver klokke til samme pris, men er redd jeg må ut av byen for å handle klokke nå.. Hehe. Ser det er skrevet mye bra om Oris og at dere her inne kan gå god for dem;)