Solgt Mora Izzy C+ - kjøkkenkran med rennende "Farris"

Medlem
25. juli 2012
Innlegg
701
Sted
Lillehammer
Jeg er i VVS bransjen og flipper blandebatterier i heimen av og til, nå er det den morsomme bruskranen som skal ut.
Som bildet viser er det en egen liten kran som gir deg brusende vann rett i koppen, tilsett litt saft så har du "brus" :)
Kullsyremengden er regulerbar. For øvrig er det en helt vanlig ettgreps kjøkkenkran. Fremdeles ca 1 år igjen på garantien.

Det følger med 2 stk. kullsyrepatroner (for tiden tomme) disse byttes inn på Esso bensinstasjoner for ca 150.- pr. gang.

no-48316.png


Mora-izzy-c-plus-Tegning.jpg


Brukerveiledning

Produktomtale i "Vi i Villa"

Produsentlink

Litt mer produkttekst:

Slik fungerer Mora Izzy C+ I Mora Izzy C+ I har en kullsyreenhet som kun er 12 cm bred og som festes under oppvaskbenken, på innsiden av kjøkkenskapet. Den monteres enkelt og tar ikke mye plass. Med sin unike konstruksjon tilbyr Mora Izzy C+ I både vanlig og kullsyreholdig vann i en og samme kran. Mora Izzy C+ I har til og med lave driftskostnader og bidrar til et bedre miljø gjennom minskede behov for transport av kullsyreholdig vann. En gasspatron rekker til ca 100 liter kullsyreholdig vann og er lett å bytte ut. Kostnaden per liter kullsyreholdig vann er kun ca 1 krone. Spesifikasjoner: -Kjøkkenbatteri med integrert tappefunksjon for lett kullsyreholdig vann. -Kullsyreaggregat med beholder for ca 100 liter inngår. -Minimum vanntrykk 3,5 bar. -Maks kaldtvannstemperatur er 15°C -Tappekran for kulsyreholdig vann gir 2 liter/min. -Kjøkkenbatteri med keramiske skiver. -Vannmengdebegrenser og temperatursperre. -Svingbar tut med sperre for 60°, 85°, 110° eller 360° -Tutens fremspring: 155 mm (Alle tuter for Mora MMIX passer). -For hull i benk Ø32-37 mm. -Fleksible anslutningsrør i metallomspunnet Soft PEX® med 3/8″ anslutningsmutter.


Pris: 3 500.- :)
 
Redigert: