Kjøpe Rolex i England?

Medlem
30. juni 2008
Innlegg
770
Sted
Kristiansand
Skal en tur til England i sommer og lurte på om det kan være en ide å kjøpe Rolex der borte? Er det noen butikker som anbefalles som kanskje selger brukt?
 
Opp og ned Bond Street (New og Old) er det masse klokkebutikker, eksklusive og bruktbutikker. Like rundt hjørnet ligger Burlington Arcades, der ligger det flere butikker som selger "pre owned" klokker, bl.a. The Vintage Watch Company. De har en hel haug med vintage Rolexer :D

Ellers kan det være verdt å ta en tur til Austin Kay på Strand. Gray's Antique Market ved Oxford Street har en masse små boder/butikker, endel av dem med brukte ur.

Pundet er jo ganske gunstig for tiden, så det kan godt hende du kan gjøre noen gode kjøp. Men Rolex er et merke som holder seg høyt i pris verden over, og min erfaring er at det på bruktmarkedet ikke er så mye å spare i forhold til f.eks. Finn.no.

Bond Street er uansett en utrolig morsom gate å tilbringe en dag (eller to) i :mrgreen: Jeg ruslet rundt i november i fjor uten håndfast resultat, men det var jo billig underholdning.