Italiensk dag

Medlem
10. nov. 2007
Innlegg
471
Sted
Bærum
Fordi som vil se skikkelig biler les: MASERATI, FERRARI, LAMBORGHINI, ALFA ROMEO, LANCIA, FIAT, DE TOMASO osv osv..arrangeres i morgen Italiensk dag på vålerbanen. Her er det kun adgang for italienske biler (man kan parkere utenfor) og motorsykler og det vil bli utstilling av nye, gamle og sjeldene biler. Banekjøring for alle kategoriene :)

http://www.klubbalfaromeo.no/index.php?id=78

Smakebit kan du se her : http://www.andycam.no/thumbnails.php?album=145

Virkelig verdt å få med seg! Varer hele dagen! fra 09:00 til 18:00

En dag full av deilige lukter som eksos, olje og brent gummi på ekte italiensk sett!

Veibeskrivelse: http://www.vaalerbanen.no/herfinnerduoss2.htm

signori... avvii i vostri motori!! :mrgreen: :mrgreen:
 
Erik N skrev:
Fordi som vil se skikkelig biler les: MASERATI, FERRARI, LAMBORGHINI, ALFA ROMEO, LANCIA, FIAT, DE TOMASO osv osv.. (ikke bratwurst biler som BMW, AUDI, MERCEDES og annet skvip),
signori... avvii i vostri motori!! :mrgreen: :mrgreen:

Kunne faktisk vært et besøk verdt, men at du skriver ...og annet skvip, ikke i anførselstegn engang, gjør at jeg står over ! :?
Sorry Erik, selv om du ikke skulle mene det så alvorlig, burde du uttrykt deg noe mer moderat....
 
Var virkelig ikke meningen at noen skulle ta det sånn, var bare for moro skyld og for å prøve å overbevise andre om at italienske biler er best.. Skulle satt smiletegn bak.. jaja ta turen uansett hva slags bil du har :D Beklager så mye..
 
Auda BRIO :)

Du får trøste deg med at folkevognene er representert v./ Lamborghini !
 
Fantastisk arrangement, kommer det noen bilder snart ?...og enig med deg, italienske biler har sjel...noe jeg er svært usikker på om min kjære A6 har..selv om den er god å kjøre og ser pen ut. :D