FS: Omega Seamaster James Bond Limited Edition - SOLGT

Medlem
15. sep. 2010
Innlegg
38
Omega Seamaster "James Bond" Limited Edition, ref. 2226.80.00 for salg. Klokken er moderat brukt, og kommer med boks, pictogrammer, og papirer. Klokken er fra høsten 2006, og har nylig vært til ettersyn og trykktesting hos Omega. Kvittering på dette foreligger.

Denne fenomenale klokken er nummer 09560 av en total produksjon på 10 007 enheter. Den har den spesielle logoskiven kjent fra starten på alle James Bond filmer, og har også en pen liten 007 logo på enden av sekundviseren. Ellers har den Omegas nå kjente Co-Axial urverk som ikke må forveksles med rimeligere varianter fra samme produsent. Mange kaller Seamaster generelt for "James Bond klokken", men her er det snakk om noe mer. Dette er top of the line, som Omega også presiserer selv i det medfølgende sertifikatet. Klokken har heliumventil og er vanntett til 300 meter. Merkeforhandler her i byen har bidratt til prissettingen og anslår at disse klokkene ender opp som gode samlerobjekter. Er Seamaster det du ser etter får du det lille ekstra med denne utgaven. Selges grunnet oppgradering og tilhørende ultimatum fra Frøken Fryd. Er egentlig veldig glad i denne. FS pris er 22 000, men prøv deg på et bud så lenge vi er i den seriøse enden av skalaen.

Update: Bilder

jbw007-20060328James_Bond_high-1c.jpg
[/IMG]
 
Klokken er en av 10 007 eksemplarer med "Gun barrel"-skive og en diskret 007-sekundviser. Denne klokken har nummer 09560. Forøvrig er det den velkjente Seamasteren med co-axialt verk, heliumventil, 300 meters vanntetthet mv. Uret er et fremtidig samlerobjekt, men designet er sobert nok til å brukes som dagligur for den som vil ha en variant av den vanlige Seamasteren.
Det sies at kopiering er den fremste form for smiger, men jeg synes nå det er litt merkelig å lage en salgsannonse som delvis er direkte kopi av en annens tekst: http://www.tidssonen.no/showthread.php?3000-FS-BNIB-Seamaster-quot-James-Bond-quot-Limited-Edition-NÅ-MED-BILDER-***SOLGT***
 
Hei Hopalong.

Det var ingen grunn til å ta min bruk av et par av dine setninger som annet enn smiger, men teksten er nå endret så saken er ute av verden :)