Solgt Crye Precision i Norsk camo

Nessuno79

Støttemedlem
Medlem
6. mars 2011
Innlegg
3.252
Sted
Asker #nessuno_79
###SOLGT###

Muligens noe for de spessielt interesserte, men har en Crye Precision combat pant i str 32 regular (tilsvarer 32/32 i jeans) som nok ikke vil bli brukt, så tenkte legge den ut her, og se om det er noe som frister. Noe for elgjakta?:mrgreen:

Kort fortalt så er så vidt jeg kjenner til ikke Crye Precision å få tak i sivilt, i norsk camo, og nok lite trolig at det noensinne vil bli det heller. Da det kun ble laget et mindre opplag av disse på bestilling, og de var ikke til salgs på det sivile markedet.
Selges sivilt i grønt, brunt og multicam, men som sagt ikke i norsk camo.

Flammehemmende rip stop materiale, avtagbare knebeskyttere, justeringer internt i lårlommer så man kan heve/senke knebeskyttere akkurat der man vil ha dem (dette er siste utgaven) elastiske softshell paneler både over knær, i skrittet og korsryggen for å gi optimal bevegelighet. Og innstrammning bak knærne, for å thighte inn buksen. Så mange lommer at jeg ikke har telt etter.
Brukt en gang (riktignok over flere dager) og vasket en gang. Siden ligget nedpakket. Ser at det er en liten rift nederst på det ene benet (se bilde) men da det er rip stop vil det ikke rives opp mer, og kan enkelt syes/lappes.

Ønsker 2000,- for den. pluss frakt.




 
Redigert: