Reservert 2 Beco Boxy Fancy Brick Watch Winder med center/adapterstand (selges kun samlet)

Medlem
15. mars 2016
Innlegg
9
Sted
Oslo
Selger et sett med Boxy windere (i sort og carbon) med Boxy center small.
Winderne fungerer som de skal. Dette er windere som har alt som er nødvendig i en god winder i forhold til innstillinger og pålitelighet, og de har et godt rykte i klokkemiljøer. Det er viktig å tilpasse omdreiningene til urverket (dette finner man i en database på nettet), og dette gjør Boxy winderene til full perfeksjon. Man kan bygge på med ytterligere windere og fortsatt bruke samme base. Standen/basen under rommer tre ur (fint å bruke til quartzur eller klokker med manuelt opptrekk.) Denne tar seg svært godt ut i hylla som utstillingsmonter for klokker, men den kan også brukes på soverommet, da den har stillegående motorer. Ny pris totalt er 3396 kr (Center, 2 windere og adapter). Settet selges samlet til 3000 + eventuell porto. Holder til i Oslo, og kan gjerne møtes. Har flere referanser fra klokkeriet og tidssonen.

Har lånt to av bildene fra nettet.

Her er specs og info hentet fra nettet:

Boxy Center Small - Svart boks til watchwindere

Elegant oppbevaringsboks fra Beco som lar deg trekke opp opp til seks klokker samtidig. Boxy Center Small kan kombineres med Boxy Fancy Brick watchwindere uten at det trengs ekstra adapter. Utover dette kan det oppbevares tre klokker i skuffen under. Oppbevaringsboksen måler

Boxy Fancy Brick watchwinder

Beco har produsert disse flotte Boxy Fancy Brick watchwinderene som står fint alene, men også kan kombineres sammen og dermed får du plass til å trekke opp flere klokker samtidig. Watchwinderen kan innstilles til å kjøre mellom 650 og 3.600 omdreininger per dag. Modellen har en innebygget pute slik at selv tunge klokker kan trekkes opp. Alt i alt er dette en flott watchwinder med veldig lavt støynivå.
beco1.JPG
beco2.JPG
beco3.JPG
beco4.jpg
beco5.jpg