Nylig innhold av whiplazh

  1. whiplazh

    Selges Seiko Prospex PADI Pepsi (SRPB99K1)

    Hei, Selger min Seiko Prospex PADI. Det er en Samurai i Pepsi-utførelse. Klokken er i veldig god stand uten riper i glass, ingen hakk/bulker i urkasse men det forekommer hairlines i lenken. Størrelse: 44 mm Glass: Mineral / Hardlex Urverk: 4R35 Gangreserve: 41 timer Selges for kr. 4000,-...
  2. whiplazh

    Seiko-tråden – løst og fast om Seiko

    Takk for det. Den er absolutt verdt en titt, med overhengende fare for dårlig impulskontroll i og med at den er rimelig.:cool:
  3. whiplazh

    Seiko-tråden – løst og fast om Seiko

    Takk for tipsene. Det endte med at jeg dro til Urm. Christensen å kjøpte en Seiko SPRG35K1 (Khaki). Så langt er jeg storfornøyd. Fin størrelse, ser mye bedre ut på hånda enn på «papiret».
  4. whiplazh

    Seiko-tråden – løst og fast om Seiko

    Ja, jo. Kan for så vidt være enig i og med at det er en tool-/fieldwatch av utseende. Forslag til alternativ for ikke så mye mere penger?
  5. whiplazh

    Seiko-tråden – løst og fast om Seiko

    Hva tenker vi om denne? Vurderer en ny «daily beater» som kan brukes til det meste - til og med jobb. Personlig syns jeg den er ganske kul, og funksjonell. Det største minuset i min bok er at det ikke er safirglass. Den opererer med 4R36, og det er jo ålreit nok for meg det...