Nylig innhold av swedesoc

  1. S

    Pam605

    Crap! Insåg just att det er JAG som lest det hele feil! Leste just igjennom det igjen og klokken befinner sig her i landet. Sorry för dette men som sagt jag er ikke dum jeg er bare sven...
  2. S

    Pam605

    Som jag skrev tidigare så er jag fullt medveten om dette og att Norsk toll kan ställa til problemer hvis du ikke har betalt momsen, jag jobbar jo i landet deres og er rett insatt i regelverkene. Men jag skrev att jag er enig i det om den skal til Norge. Men hvis du leser litt lenngre opp så...
  3. S

    Pam605

    Hur tänkte du nu? Inom EU trenger vi ikke att betale moms to ganger, momsen på denne blir jo betalt i Italia når man betaler klokken i Firenzebutikken og thats it. Men i Norge så er jag enig, uavsett så syns jeg att 94K er veldigt bra pris.
  4. S

    Pam605

    94K er en veldigt god pris da disse kun er laget i 198 eksemplarer og HVIS du lykkes få en ny så er priset i butikk i Firenze straks under 9000€ dette beskjedet fikk jeg fra Firenzebutikken da jeg melde meg på listen.
  5. S

    Good guys (tilbakemeldinger på kjøpere og selgere)

    Stort takk til @NilsOT for en fin og smidig affär. GG.
  6. S

    Ønskes kjøpt Rubber B før Panerai Luminor.

    Ønsker att kjøpe ett Rubber B til min Pam 510. //Micke.
  7. S

    Hvordan åpner jeg baklokket på denne?

    Ett tips om det sitter riktigt fast så plejer jag å lime fast en mutter med lynlim og ta det med fastnökkel i rett störrelse og sen legger jag lokket i aceton för att löse opp limet, husk og fjern eventuell pakning innan acetonbadet dock. //Micke.