Nylig innhold av smalahove

  1. S

    Vis oss din GRAND Seiko!

    Hvilken GS-modell er dette?
  2. S

    Grand Seiko-tråden

    Ltd ed for Grand Seiko Thailand. Hvorfor er de litt spenstige fargevariantene bare forbeholdt svært små og lokale Ltd eds?
  3. S

    Selges Barbour Bedale Wax, Navy, size 40 - NY!

    Selger min nyinnkjøpte oilskin Barbour Bedale jakke pga feil størrelse. En av de to klassiske Barbour modellene som visst fortsatt produseres i England - og som er vanskelig å få tak pga produksjonsstans. Nypris 3.999 (careofcarl) Selges kr 3.000 Modell: Barbour Bedale Wax Størrelse: size 40...
  4. S

    IWC vintage (gull)klokke

    Kan prøve å ta noen bedre bilder, men jeg får dessverre ikke kommet noe nærmere da mobilkameraet ikke har bedre nærgrense. Fikk tilbakemelding på et annet forum at det kunne være en Cal 854 with Pellaton Winding System. Det er ingen andre merker på lenken enn «3».
  5. S

    IWC vintage (gull)klokke

    Takk for svar. Diameter er ca 36 mm. Eneste stempel jeg kan se er et 3 tall på begge sider av spennen. Klokke begynner å gå med en gang jeg tar den på meg, men er det noe poeng å sende den på service (opp mot verdien av klokken)?
  6. S

    IWC vintage (gull)klokke

    Hei. Har en IWC klokke jeg arvet av min bestefar som jeg hadde satt pris på litt info om. Har prøvd å google men finner ikke noe svar. Takk! Ps. Legg merke til lukkemekanismen; nesten umulig å se overgangen når den er på. Beklager labre bilder :-)