Nylig innhold av Sigurdflatemo

  1. S

    Ønskes kjøpt Rolex Datejust 31mm

    Ønskes kjøpt: Rolex Datejust Oyster 31mm. Helst slik som på bilde.
  2. S

    Ønskes kjøpt Nomos Reim(er)

    Om noen sitter på reimer til Nomos 20mm, som de ikke bruker - send meg gjerne en PM om du ønkser og selge. Gjerene Textile Strap, Woven (waterproof) i strl M.
  3. S

    Jakt

    Jakten kort oppsumert: mye snø, lite fugl, umulig og få jaktkort. Blitt med 3 ryper dette året. Neste år skal bli året ;)
  4. S

    Solgt Rolex 114060 Submariner ønskes byttet med Rolex Explorer 1

    Ønsker og bytte min norsk kjøpte Rolex 114060 i en Rolex Explorer 1 ref: 214270 (Ikke eldre en 2018). Klokken må være komplett samt kjøpt av norsk forhandler. Om klokken: Klokken er norsk kjøpt på Bjerke i 2017 (Grønn tag). Kommer helt komplett. Klokken er brukt, og har bruksmerker. Men kun...
  5. S

    Paris - Tips til hotell og restaurant?

    Hei Folkens, Skal på blåtur til Paris med en guttegjeng i starten av April. Planen var egentlig fotballkamp på lørdag, men denne ble i går flyttet til sen søndag (typisk). Er det noen som kan komme med noen gode anbefalinger om noe annet kult man kan gjøre i stedenfor dette? Trenger også ett...
  6. S

    Sko. Jeg trenger nye. Tips?

    Neon som har prøvd seg på dette merket? https://www.velasca.com/ Virker som bra sko til ok pris.
  7. S

    Dagens klokke

  8. S

    Jakt

    Det er forståelig
  9. S

    Jakt

    Ser ut som en bra sessong dette @halkla, flotte bilder. Jaktet noe i Elverum? Så litt ut som terningmoen på det ene bildet :)
  10. S

    Jakt

    Fantastisk helg i de dype skoger på Hedemark. Må skryte av Barack (pointern) som er inne i sitt 10'ende år. Leverer virkerlig varene gang på gang. Mye fugl, men desverre ekstremt lett på fjæra. Men heldigvis ble det noe med i sekken.
  11. S

    Jakt

    Første skudd for året ble ei høne, bra fornøyd med det da det ikke har blitt noe skyting før jakta i år. Utenom dette, ble det ekstremt mye bom og banning. Men fikk tatt kvota på 7 ryper +2 høner. Så godt fornøyd!