Official Timekeeper
Visit Casio

Nylig innhold av Ralph

 1. Ralph

  Hva gjør du og din klokke akkurat nå?

 2. Ralph

  Klokkecafé – løst og fast om klokker

  Jeg har vel delt denne før tror jeg, men når jeg fikk se denne som var kommet inn hos Bjerke, så markerte det slutten på min søken etter keramisk klokke. Her er både kasse og bezel totalt vræk.
 3. Ralph

  AP av pallen

  Jeg registrerer at mange har kastet seg på trenden med nedgradering av AP. Personlig har jeg hjerterom stort nok til å la de slippe unna med en latterlig superheltklokke og en rabiat kolasnortende CEO. Så lenge de klarer å levere meg en 15202st før de kutter den. Med JLC urverkskopi.
 4. Ralph

  Dagens klokke

  Atypisk for min del, men herregud så fornøyd jeg er med dagens.
 5. Ralph

  Klokkecafé – løst og fast om klokker

  Vet ikke om klokkene er smittefarlige, men Hublot velger å kjøre Zoom pressekonferanse med munnbind
 6. Ralph

  Rolex 2021: Spekulasjoner

  @politrew Rolex har pressekonferanse kl 12 i morgen. Tipper kl 12.
 7. Ralph

  Hvis det har interesse for noen

  Gjør det Kjell. Alltid interessant å lese de kunnskapsrike innleggene dine.
 8. Ralph

  Klokkecafé – løst og fast om klokker

  Du kan overlevere til Bjerke nå på tross av at butikken er stengt. Ring til dem evt. Men ja, de kan ta vurdering og gi deg pris før du evt godkjenner å gjøre noe.
 9. Ralph

  Klokkecafé – løst og fast om klokker

  @Jon Henrik skjønner ;) Og da skjønner jeg også at jeg ikke er helt på jordet. Lurte en stund på om jeg hadde gått glipp av noe viktig.
 10. Ralph

  Klokkecafé – løst og fast om klokker

  Er det noen som kan forklare dette Micromilspec greiene for meg? altså...jeg heier på folk som gjør greia si og jeg unner de suksess. Også er det en forretningsmodell som de tydeligvis har truffet med, også kaster de rundt seg med alle kommunikasjonstriksene i Kickstarter-manualen. Men sånn fra...
 11. Ralph

  Solgt Bok: Rolex - Journey Into the Deep

  John Goldberger sin allerede ikoniske Rolex bok selges. Denne ble gitt ut av Hodinkee, og er fortsatt til salgs der for 800 USD ex frakt. Boken dekker hele den lange dykkerklokkehistorien til Rolex, helt fra 1953. At Goldberger’s nettverk er ganske spesielt er denne boken et bevis på. Over 400...
 12. Ralph

  Klokkecafé – løst og fast om klokker

  "Rar og overaskende": enig "Fresh på de to solbrune atletene": For å si det på denne måten. Jeg er trygg på egen seksualitet, men jeg hadde heller kastet meg rundt i sanden med en av de to muskelbuntene enn med den klokken.
 13. Ralph

  Klokkecafé – løst og fast om klokker

  Du har en egen og ganske unik evne @Jon Henrik . Du greier å fortelle at dette synes du var fælt, helt uten å si noe. Også fremsnakker du heller styrkene. Eller er det selektiv persepsjon på det som står mellom linjene fra min side. Jeg synes hvertfall dette var jævlig :rolleyes: Også har jeg...
 14. Ralph

  Blancpain-tråden

  Fra en nettside som nok har publisert litt tidlig iom at Blancpain ikke har bekreftet ennå.