Nylig innhold av PandaLover

  1. P

    Trukket Solgt.

    Solgt.
  2. P

    Trukket Deaktivert

    ..
  3. P

    Trukket Trukket

    Trukket.
  4. P

    Søke for å stå på venteliste hos Bjerke

    Får se hvordan salget går. Men var blant annet to stk. SD43 som har dukket opp de siste to dagene og de er ganske hot mener jeg å huske.
  5. P

    Søke for å stå på venteliste hos Bjerke

    Ja ser her at de er super forsiktig med å sørge for at det ikke er flippere som får står på "interessentlister" for Rolex stål modeller..... har sett 3 stk ila de siste 2 dager, alle sammen kjøpt hos Bjerke i mai/juni :rolleyes:
  6. P

    Søke for å stå på venteliste hos Bjerke

    Ja håper at det er nesten ingen flipping fremover, da kan vi kanskje bevege oss tilbake til litt mer normale tider. Kom ikke på listen selv men å betale 150k og oppover (AP RO priser) for en stål GMT er uansett fullstendig uaktuelt. Ser er at flere legges ute på Chrono til banans priser så la...
  7. P

    Vis oss din Rolex GMT

    Nå er BLRO stål i Norge.. venter i spenning til den dukker opp her :)
  8. P

    Søke for å stå på venteliste hos Bjerke

    Såpass forstår jeg. Det var det som var litt av poenget, virker som mange reagerer på at det ikke får muligheten til å stå på listen selv om de har kjøpt mange klokker der og ikke flippet sportsmodellene de har fått videre. Virker snodig.
  9. P

    Søke for å stå på venteliste hos Bjerke

    Ser at GMT II Pepsi er kommet til Bjerke i Oslo nå - hvem er det som faktisk får disse? Virker som mange her inne har ikke kommet på "ventelisten" tross tung kjøpshistorikk hos blant annet Bjerke. Hva er greie her?
  10. P

    Hva er din holy grail klokkesamling?

    Ok, mulig dette er blitt diskutert opp til flere ganger før her inne men alltid gøy med litt onsdagsunderholdning :D La oss si penger er til et viss grad ikke noe issue og dere har 700k for å bygge opp en samling - min 2 klokker og maks 4 klokker - hva velger dere?! :)
  11. P

    Reservert Trukket

    Trukket.
  12. P

    Sommerklokka 2018

    .