Nylig innhold av olekjoleogstoff

  1. olekjoleogstoff

    Fant en Zenith på loftet.

    Utrolig artig å se den i slik forfatning! Skal forhøre meg litt rundt, om muligheten til å få den i bedre stand. Håper det vil la seg gjøre å få på plass sekundviseren:-) Takk for linken, og all hjelp!
  2. olekjoleogstoff

    Fant en Zenith på loftet.

    Det gjorde jeg:-) Tusen takk for tips og gode råd!
  3. olekjoleogstoff

    Fant en Zenith på loftet.

    Det gjør det, 5023120, altså tidlig 5M. Slik jeg tolket han som skrev på forumet i linken,er det fra 1958-1963. Tusen takk for hjelpen Santos-Dumont! Skulle likt å fått noen til å se over klokken for meg, slik at jeg kan ta den i bruk.
  4. olekjoleogstoff

    Fant en Zenith på loftet.

    Takk for det:-) Det står et nummer på lokket(utsiden): 9565978 På innsiden står det: Zenith Swiss made Acier Inoxydable 11430 (Dette nummeret er riset inn)
  5. olekjoleogstoff

    Medlemspresentasjon – ny på Tidssonen.no?

    Heisann! Ole Martin her, ny på forumet. "Everyday carry" entusiast, og "high end" kniv samler, med en raskt voksende interesse for klokker. Kom over tidssonen via noen brukere fra forumet, som jeg følger på Instagram. Jeg har sett meg litt rundt her inne en stund nå, så det var på tide å...
  6. olekjoleogstoff

    Fant en Zenith på loftet.

    Heisann! Har lusket rundt her inne en stund nå, så det var på tide at jeg opprettet en brukerkonto:) I går når jeg holdt på med å rydde på loftet, kom jeg over noen esker med ting etter min grand onkel. Dypt nede i den ene esken, fant jeg hans gamle herreur. Klokken er av typen Zenith, et...