Nylig innhold av Nomis

  1. N

    Den store Rolex Explorer-tråden

    Noen som har noen tanker om mulighetene for at det dukker opp Glidelock på Explorer 1, 36mm? Evt hva som kan være grunnen til at Rolex overser en del av sine modeller i dette hensende?
  2. N

    Den o' store Omega Speedmaster-tråden

    Den feilen viste seg ikke denne uken iallefall, så blir ingen konklusjon enda.
  3. N

    Den o' store Omega Speedmaster-tråden

    Tusen takk for svar! Så ikke etter på dette, men skal se når det skjer!
  4. N

    Den o' store Omega Speedmaster-tråden

    Hei Har til min bekymring sett at min Omega Speedmaster kjøpt 2020 i dag har stoppet to ganger når jeg har brukt kronograf funksjonen. Stoppet etter ca 20 min ved to anledninger, men går fint uten kronograf aktivert. Klokken har vert fullt opptrukket begge ganger. Noen som har vert borti dette?
  5. N

    Trukket Ønsker å kjøpe en klokkerem i skinn 20mm

    Ønsker å kjøpe en klokkerem i skinn. Noe i den dur som bilde, kan gjerne være lysere også. Den må være 20 mm, og gjerne med taper til ca 16 mm ved spenne. Om noen har noe slikt de ønsker å selge så ta gjerne kontakt.
  6. N

    Trukket Ønsker å kjøpe Tudor Ranger lenke

    Ønsker å kjøpe lenken til nye versjon av Tudor Ranger for å bruke på min Tudor BB58. Så ta gjerne kontakt om du har en liggende. Om du planlegger å kjøpe en Ranger for kun å bruke den på rem så kjøp den heller med lenke så kjøper jeg lenken av deg.
  7. N

    Tudor-tråden

    Ser ut som Tudor aktivt har gått inn for å gjøre dette umulig dessverre.
  8. N

    Urmaker Bjerke

    Absolutt! Men er det da produksjonskapasitet? Da må de lage vesentlig flere klokker en lenker. Bare forstår ikke akkurat det. Men som du sier, det er jo klart realiteten per i dag.
  9. N

    Urmaker Bjerke

    Kanskje et dumt spørsmål, men hvorfor kan det virke som om det er lenken som er flaskehalsen på disse?
  10. N

    Tudor-tråden

    Takk for svar! Da kan man håpe på en behagelig overraskelse!
  11. N

    Tudor-tråden

    Er det noen her som har stått på denne ventelisten og mottatt sin Tudor Black Bay 58? Jeg lurer på hvor lenge nøyaktig disse estimatene er? Tar de godt i, eller er de relativt nøyaktig med tanke på leveringstidspunkt? Ser jo ut som om den i noen deler av verden er tilgjengelig hos AD.