Nylig innhold av MicroMan

  1. MicroMan

    Good guys (tilbakemeldinger på kjøpere og selgere)

    Takk, lige så, @MaKi. Oppgjør kom med Vipps samme dag som avtalen ble inngått. Sporbar pakke sendt dagen etter. Det er sånn vi vil ha det :)
  2. MicroMan

    Solgt Swatch Sistem 51

    Swatch Sistem 51 i sort selges. Kjøpt i juli 2015. Prøvet på hånden, og kun ligget i skuffen siden den gang.. Original emballasje (ytter og innerboks), samt garantikort (stemplet av Swatchforhandler) og kvittering. En spennende og annerledes klokke med en interessant historie og...
  3. MicroMan

    Urmaker Christensen, Storo (Oslo)

    Trådstarters innlegg tiltredes. Jeg var innom før jul og kikket på Omega AT. Fikk god hjelp når bergenseren kom på plass. I dag var jeg innom for å titte på en Longines Conquest 39mm (trengte en beater). Fikk vite at modellen nettopp hadde fått en facelift, noe som bl.a. innebar luminova på...
  4. MicroMan

    Good guys (tilbakemeldinger på kjøpere og selgere)

    Takk til @quebecer for hyggelig F2F handel på gjesteparkeringen :) Definitivt en good guy med stor klokkekunnskap.
  5. MicroMan

    Selges *SOLGT* Tudor Chrono* 2 dagers -tilbud!*Nye bilder*

    2 dagers -tilbud! Bibbedi babbedi bo! Sjekk tilbudet i første post!
  6. MicroMan

    Selges *SOLGT* Tudor Chrono* 2 dagers -tilbud!*Nye bilder*

    Grunnet et kostbart besøk hos Uhrencenter Berlin, bør denne sporenstreks finne ny eier. Så og si ubrukt Tudor Chrono fra 2007 selges. Kommer med strøken ytter- og innerboks, samt papirer. Kjøpt av undertegnede hos Ugo Piccini i Firenze. Ingen merker, riper eller hairlines. Klokken holder...
  7. MicroMan

    Corum Admirals Cup vs Panerai 111

    PAM :)
  8. MicroMan

    PAM005

    Oi, overveldende support! En stakkar med pappaperm og kjerringa på dill.. Da blir det tid til slikt :) Joa, klarbert kan jeg ta fler. Leker litt med en Led Lenser som lyskilde. Skal forsøke å få ut noen bilder av lumen. 3 sek foran LL, og det er lume i hele rommet :) Superluminova C3???
  9. MicroMan

    PAM005

    Måtte bare ta noen bilder i sted. Har brukt PAMen konstant siden den kom i hus. Dette kan være uret jeg aldri blir lei! Synes potensialet i den herlige skiva ble dokumentert på dette bildet.
  10. MicroMan

    Ny beater(?)

    Takker for det, folkens. Var litt i tvil da jeg tok den ut. Han sa den var stor, men den virket for stor for meg. Jeg tenkte; "pokker, den er stor"! Nå liker jeg at den ER stor! Digger at den er stor, hver dag. KNEGG! WS fra i dag:
  11. MicroMan

    Du trenger da ikke en Rolex..

    ..når man enkelt kan skaffe seg en PELEX! Digger annonseteksten :) http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=35118266
  12. MicroMan

    Klokkebutikker i Cannes/Nice/Monaco

    Just playin', Risti, just playin'. Irony is such a bitch! Ville bare gjøre et poeng ut av at vi må være politisk korrekte her inne :)
  13. MicroMan

    Klokkebutikker i Cannes/Nice/Monaco

    Hva er det du antyder? Ingen av brukerne på Tidssonen.no går på grønt med ny klokke!
  14. MicroMan

    Bilspotting

    Excalibur er omtrent som en Panerai :)
  15. MicroMan

    Bilspotting

    Excalibur er vel en smule mer bredskuldret enn denne. Ellers ser vi Volvo XC90, VW Caddy, BMW 1 serie og Smedstadkrysset :)