Nylig innhold av Mechanical

  1. Mechanical

    Oransje klokkereim

    Ja, jeg har faktisk en blå seilduk derfra.
  2. Mechanical

    Oransje klokkereim

    Jeg har relativt "flate" håndledd, hvis det gir mening, så kanskje jeg bare skal glemme foldespenner ( takk for oversettelsen, @TubaTom ). Jeg er åpen for det meste, og perlon tas med i vurderingen.
  3. Mechanical

    Oransje klokkereim

    Ok, takk for tipset. Jeg har et spørsmål... Hvis man ønsker deployment clasp (har det et norsk navn?), må reima være laget for det i utgangspunktet, eller er det mulig å bytte til det på et vis?
  4. Mechanical

    Oransje klokkereim

    Takker for bra post! Ble litt forskjellig å tenke over og titte på, så får sette meg i tenkeboksen en stund. Kanskje en gummireim (eller lignende) først, så en av lær etterhvert.
  5. Mechanical

    Oransje klokkereim

    Ja, men finner ikke helt ut hvor jeg kan bestille bare reima... :confused: Fant denne linken i en annen tråd - så takk til @PepsiMax - og her var det mye å velge i! Likte spesielt disse (beklager for mye bilder):
  6. Mechanical

    Oransje klokkereim

    Takker. Fint med riktig logo, også ;)
  7. Mechanical

    Oransje klokkereim

    Hei, Jeg har gått til innkjøp av en Glycine Combat Sub med oransje bezel. Nå sitter den på en stållenke, men jeg lurte på om noen kan anbefale en plass hvor det er mulig å få tak i en pen oransje rem. Jeg er åpen for det meste, men liker godt de oransje lærremmene som finnes til Planet Ocean...
  8. Mechanical

    Dagens klokke

    Ny seilduk med blå søm på plass!
  9. Mechanical

    Ny sommerklokke på plass

    Ny rem, seilduk med blå søm:
  10. Mechanical

    More Bounce to the Ounce - klokkesamling og ønskeliste

    Og da var Seiko'en i hus. Seiko 5 - SNZH53. Oppdaterte førsteposten.
  11. Mechanical

    Ny sommerklokke på plass

    Ok, takker. Da satser jeg på det. Blir vel blå eller svart med blå tråd.
  12. Mechanical

    Ny sommerklokke på plass

    Jeg kjøpte den på Creationwatches til såvidt under tusenlappen. Liker at de har rask og gratis levering helt til døren, med nøyaktig og presis pakkesporing. Urverket har ikke manuelt opptrekk.
  13. Mechanical

    Ny sommerklokke på plass

    Jeg har lenge hatt lyst på et eksemplar av dette merket. Var på utkikk etter en beater som hadde et litt klassisk preg, og etter et par måneder med kikking, endte jeg opp med denne: Jeg ønsker å bytte ut lenken med en sailcloth strap, så tar i mot tips om hvor en sådan kan...
  14. Mechanical

    Klokken går seint og stopper etter et fall

    Jeg skal ta den ut igjen og se etter det du har nevnt når jeg får tid. Hvis jeg ikke finner ut noe, tar jeg gjerne imot tilbudet ditt om å diagnostisere problemet. :)
  15. Mechanical

    Klokken går seint og stopper etter et fall

    Jeg burde ha nevnt det, men jeg tok ut urverket for å sjekke om viserne subbet borti hverandre - noe det ikke virket som de gjorde. Det samme skjedde utenfor kassen. Jeg prøvde å dytte ned minuttviseren, men det hjalp ikke. Jeg prøvde å dytte sekundviseren forbi minuttviseren, og da gikk den en...