Nylig innhold av mannensomikkekunnele

  1. M

    Dagens klokke

    Nomos ❤️
  2. M

    Nyheter fra bulova

    Har ikke lest artikkelen , men ut i fra bildene synes jeg det ser knall bra ut ! https://www.hodinkee.com/articles/accutron-spaceview-2020-and-accutron-dna-introducing-live-pics-and-pricing
  3. M

    Dagens klokke

    Med hilsen fra Island !
  4. M

    Dagens klokke

    casual friday :)
  5. M

    Bell & Ross-tråden

    Synes det er så jævelig kult at noen har balls til å velge alternativt - og ikke la videresalgs prisen styre kjøp. Om den ikke blir hos deg så har jo andre muligheten for en ok penge Men døds kult !
  6. M

    Dagens klokke

    super klokke og super rem i disse dager !leste mange innlegg og omtaler om lange lang lug til lug og funky passform /bære comfort - men er veldig happy for at den sitter godt på meg!
  7. M

    NOMOS Glashütte

    Jeg tipper at de har gjort det for og appellere til markedet i USA
  8. M

    NOMOS Glashütte

    Jeg valgte ikke å kjøpe direkte fra nomos - samme pris og topp service fra Thune Stortingsgaten (v/Villi) Var veldig fint og få et forhold til en butikk og det resulterte i en super pris på en splitter ny Legend diver nå i juni :) var veldig greit og kunne vekte de forskjellige modellene mot...
  9. M

    NOMOS Glashütte

    Jeg har denne ,aldri angret et sekund !Den bærer større en 38,5 -lange lugs . Kler masse forskjellige straps. Vær obs på at lengden på de forskjellige remmene..
  10. M

    Dagens klokke

    Legend diver , fikk den originale gummi remmen i dag , veldig behagelig og kvalitetene virker god contra skinnremmen som er ett annet std alternativ .
  11. M

    Dagens klokke

  12. M

    Pris som endrer seg på nett når jeg var i butikk

    Absolutt , men som sagt ble satt ut og tenke at jeg hadde surret det til selv( tatt feil) så ble aldri til det dessverre. Tenker jeg bare spørr i butikken om jeg skal innom igjen.
  13. M

    Pris som endrer seg på nett når jeg var i butikk

    Hei , Var og tittet på en klokke jeg har siklet på en stund , aldri sett den live - men var klar til trekke av! Spasere inn og fikk tømt meg for alle spørsmål , fikk gode svar og service ,var salg på klokken på nettet hos den aktuelle urmakeren , men når jeg sjekket prisen på nettet mens...
  14. M

    Oslo Watch Fair 2019

    Er veldig veldig enig . Satt en liten time med breguets brandmanager , lærerikt og veldig spennende !