Nylig innhold av magstu

  1. M

    Selges Schaumburg Moon Meteorite

    Oppdatert med ny pris.
  2. M

    Selges Schaumburg Moon Meteorite

    Schaumburg Moon Meteorite selges ettersom ny klokke ventes fra Bjerke. Klokken har vært i mitt eie siden 2015, og har vært marginalt brukt grunnet utfordringer med urverket. Disse utfordringene ble utbedret hos Scaumburg i høst, hvor klokken fikk en fullstendig overhaling, med bytte av deler...
  3. M

    Den Digre Vedfyrt Pizzaovn-Tråden

    Grattis! Monitorerer du karbonmonoksid-nivået når du kjører den inne? Veit at en del ikke bruker ovnene sine inne grunnet CO, mens andre gjør det både med og uten monitorering (men god lufting later til å være er en gjenganger).
  4. M

    Erfaringer med turutstyr

    Har kun hatt med telt på turer over tregrensen det siste året etter å ha kjøpt Amok Draumr. Fantastisk behagelig køye å sove i og et soleklart førstevalg på tur. Kjøpte nylig Gregory Denali etter å ha brukt en stor Helsport-sekk i mange år. Utrolig behagelig å bære, men savner litt muligheten...
  5. M

    Den Digre Vedfyrt Pizzaovn-Tråden

    Lurer på om det landet like nord for 6500,- med moms og tollgebyr. Jeg er fortsatt strålende fornøyd, og det er stort community på facebook ("Gozney community") hvor det stadig postes oppskrifter og lignende, samt at Gozney produserer en del content selv som publiseres på YouTube-kanalen deres. :)
  6. M

    Personlig bilskilt?

    Haha, sett den på Lysaker ved noen anledninger også. Stor humor.
  7. M

    Den Digre Vedfyrt Pizzaovn-Tråden

    Ikke fått somlet meg til å teste ved enda, men det skal testes i løpet av sommeren selv om jeg ser at folk i stor grad sverger til gass for å holde den høye temperaturen jevn.
  8. M

    Den Digre Vedfyrt Pizzaovn-Tråden

    Gled deg, @teknor. Andre gang i dag, og det kommer seg stadig selv om jeg fortsatt svir kanten litt. Må prøve å få bestilt noe bra mel fra oluf.no og se hvilke utslag det har. Plain margherita i dag, pluss en med nduja.
  9. M

    Den Digre Vedfyrt Pizzaovn-Tråden

    Et lite tips; Regulatoren som fulgte med passet ikke en vanlig norsk gassflaske, så jeg endte med å bytte over slange og regulator fra Weberen til Roccboxen for å få fyr under første oppfyring. Jeg ble anbefalt regulatoren under som passer norske flasker og gir litt mer futt slik at man kommer...
  10. M

    Den Digre Vedfyrt Pizzaovn-Tråden

    Da var den mottatt og testet - riktignok på gass. Jeg må nok jobbe en del mer med deigen, men fantastisk enkel i bruk og ikke minst rask opp i temperatur. Lover godt for tiden som kommer.
  11. M

    Den Digre Vedfyrt Pizzaovn-Tråden

    Bestilte direkte fra Gozney, det var null stress. Gratis frakt også.
  12. M

    Den Digre Vedfyrt Pizzaovn-Tråden

    Venter en Gozney Roccbox i posten kommende uke - det blir stilig! Mulighet for både gass og ved og når 500 grader med førstnevnte på under en halvtime, pluss at den er portabel nok til at den kan bli med på hyttetur i ferier. Kun kokken det står på nå fremover. :)
  13. M

    Fotokunst - D2

    Christopher Williams.
  14. M

    Grill

    Har en stund ønsket å kvitte meg med gassgrillen jeg har fra Weber og gå over på på kull. Har i hovedsak sett på kamado-griller, men ser at en del ihuga grillere gir Weber Summit Charcoal toppkarakter - og at de favoriserer den over BGE og KJ. Er det noen her som har erfaring med den...
  15. M

    Good guys (tilbakemeldinger på kjøpere og selgere)

    @Odda kan trygt anbefales.