Nylig innhold av Lillesund

  1. L

    Dagens vintage

  2. L

    Hva gjør jeg med denne?

    Takk for tanken, men klokken ble solgt i går:)
  3. L

    Dagens vintage-kjøpetips (med vurderinger og diskusjoner)

    Hei Noen som kan fortelle meg mer om denne? Finner lite informasjon på nettet. Hva tror dere verdien til denne kan ligge på?
  4. L

    Dagens klokke

  5. L

    Dagens klokke

  6. L

    Hva gjør jeg med denne?

    Tja, verdien er vanskelig å anslå da jeg ikke vet ref.nr enda. Klokken er på vei til meg "as we speak". Men en pris rundt 20k tror jeg ikke er uoppnåelig ferdig servet. Jeg sender en mail til Lervik ur når jeg har fått klokken i hendene. Kanskje disse kan hjelpe meg da jeg ser de server Rolex.
  7. L

    Hva gjør jeg med denne?

    Ja, er nok lurt å starte der. Spørsmålet er bare hvordan jeg får tak i det. Men som tipset over kan jeg kanskje høre med "articboy" om han har peiling.
  8. L

    Hva gjør jeg med denne?

    Hei Kjøpte nylig denne Tudor'en. Tilstanden den er i kan vel greit beskrives som begredelig. Bezel og krone mangler samt skiven ser ut som den gjør (selv om jeg personlig liker hvordan den ser ut). Til dere som har peiling: Hvordan anbefaler dere meg å "angripe" dette prosjektet? Er det noen i...
  9. L

    Godt kjøp på auksjon?

    Hei Dette er mitt første innlegg her på dette flotte forumet:) Har nylig blitt smittet av klokke-basillen, og da spesielt vintage. Kom til å kjøpe min første Rolex sammen med en eldre Tudor på auksjon i dag. Håper noen kan fortelle meg om jeg har gjort et greit kjøp og kanskje anslå verdien på...