Nylig innhold av Kvarter

  1. K

    Dagens klokke

    denne arvet jeg fra morfaren min da jeg konfirmerte meg på åttitallet.
  2. K

    Dagens klokke

  3. K

    Dagens klokke

    Joda - det er faktisk kult å se hva klokka er på to steder samtidig!
  4. K

    Dagens klokke

    Egentlig lagt unna pga vurderer salg. Men damn så godt den sitter.
  5. K

    Dagens klokke

    I sitt rette element.
  6. K

    Dagens klokke

  7. K

    GMT

    En funky franskmann landet! Nå må jeg bare skjønne hvordan caller GMT fungerer :LOL:
  8. K

    GMT

    Enden på VISA (hehe) så langt ble at jeg bestilte en gmt direkte fra en produsent. Poster bilde når den kommer. Det er lov å gjette.
  9. K

    GMT

    Var og kikket og prøvde litt i levende live i dag. Denne kunne _muligens_ erstatte Speedy. Ellers finner jeg ikke helt noe som treffer - så langt. Inntil jeg evt bestemmer meg for et slikt bytte, benytter jeg anledningen til å gå med to klokker! Egentlig en kjempeløsning!
  10. K

    GMT

    Har noen sett disse tre i levende live? Virker på ett vis som gode alternativer. Men jeg har blitt veldig skuffet over mikromerke tidligere: https://www.fratellowatches.com/the-three-best-microbrand-gmt-watches-of-2022/ Bruker i dag nesten utelukkende Speedy 3861. Har begynt å fundere på å...
  11. K

    GMT

    Tusen takk! Her var det mye å sjekke ut :) Gull!
  12. K

    GMT

    Strålende og tusen takk. Dette fikk meg faktisk til å revurdere min ganske store sympati for Rega Fleet-modellene. Jeg liker at Orisen er mindre, og det ser ut til at den kan fås en god del rimeligere. Men læll, som vi sier i Trondheim.
  13. K

    GMT

    Takk! Foreløpig er quartz dealbraker, er jeg redd. Den Tudoren skal jeg se nærmere på! Hvis du har glede av å utdype hvorfor du synes den er mye mer interessant, så kan jeg love at jeg ville ha stor glede av å lese en slik utdyping :)
  14. K

    GMT

    Takk!
  15. K

    GMT

    !