Nylig innhold av Haugvik

  1. H

    Ønskes kjøpt Vintage Omega

    Hei! Jeg er på utkikk etter en vintage Omega seamaster i anledning en julegave. Bør holde tiden godt og være i høvelig tilstand. Kan møtes i Oslo eller Bergen. Jeg har GG-referanse.
  2. H

    Rolex Submariner Appreciation tråd

    Man har kompiser. Og så har man kompiser som låner ut en submariner når ens egen er på service. Takk for lånet, @heimert.
  3. H

    IWC Mark XVIII anyone?

    Dette ble min første klokke og jeg er kjempebegeistret. Akkurat passe stor, akkurat passe flashy og akkurat passe dyr. Og fargespillet på skiven...
  4. H

    Any love 4 IWC Big Pilot?

    Skiven er bedre live enn på bilder imo. Jeg kjøpte min brukt av en her inne på forumet i vår. Håper jeg aldri finner på å selge den.
  5. H

    Gårsdagens klokke

  6. H

    International Watch Company-tråden

    Jeg kjøpte en IWC Mark XVIII Le Petit for et par-tre uker siden og er strålende fornøyd. Skiven blir bare mer og mer sexy for hver dag som går. Digg å starte det litt ekstravagante forholdet til klokker i IWC-familien. Men etter hvert må jeg nok bevege meg litt bort fra standardreimen og...
  7. H

    Good guys (tilbakemeldinger på kjøpere og selgere)

    I den grad han trenger det: Gjennomført min første klokkehandel med @Hvermansen - og er svært fornøyd både med klokke og kjøpet. Ryddig korrespondanse og enkel å forholde seg til.