Nylig innhold av GrimReaper

  1. GrimReaper

    Leirbål for venner av Radium Instruments

    Som avholdsmann er jeg ikke rette mannen til å svare på det ;)
  2. GrimReaper

    Klokkespotting

    Hvis man først skal sporte møkkete sko så gå i det minste all inn så det ser ut som du tjent til rollien med hardt ærlig ærbe!
  3. GrimReaper

    Dagens klokke

  4. GrimReaper

    Klokkespotting

    Det er det peneste noen noensinne har sagt til meg :love: jeg klør etter å kommentere påstanden din men jeg har fått munnkurv av fyrsten :censored:
  5. GrimReaper

    Gullkorn fra Finn.no

    Oh my god!! Jeg har et par stykker jeg vet om som absolutt skulle hatt et par sånne :mrgreen: Hvor får man kjøpt de! Episk!!
  6. GrimReaper

    Gullkorn fra Finn.no

    Verden er syk...jeg vet. Men dette er nok mer grailmateriale når det kommer til McD's-sokker. Det er jo kun pommes friten som er spiselig der så jeg vil rolig mene at disse kommer til å bli den hellige gral.
  7. GrimReaper

    Klokkespotting

    Ingen sure miner her heller. Jeg er stort sett en gladlaks :D tror vel i de aller fleste tilfeller at litt uformelle sleivspark blir tatt med en skuffe salt. Sånn oppfatter jeg det ihvertfall. Jeg har aldri ytret meg på dette forumet i vond hensikt. Men en skarp penn er jeg nok skyldig i å...
  8. GrimReaper

    Klokkespotting

    Jeg kan være en skikkelig drittsekk. Men aldri uten grunn :) og hvis du leser hele tråden så var det flere enn meg som var utenfor rimelighetens grenser iht kotyme og folkeskikk. Jeg svarer alltid på tiltale, sånn er jeg bare. Hvis noen er rappe i kjeften så må man tåle litt banter i retur...
  9. GrimReaper

    Klokkespotting

    :censored:
  10. GrimReaper

    Klokkespotting

    Jeg hadde ikke tatt 5 øre for å formidle dette til vedkommende f2f i den rette konteksten. Synes dette er tullete av deg sjef. Men det er notert.
  11. GrimReaper

    Klokkespotting

    Regner med det er meg du sikter til. Er det lov å spørre om hva møkkete sko har med respekt å gjøre? Terskelen har vel ikke blitt så lav for å ytre seg? Bortsett fra at det er off topic er vel ikke dette noe å henge seg opp i?
  12. GrimReaper

    Dagens kjøpetips

    Det betyr at det er en skive som er laget til å passe klokken men ikke av produsenten selv. Så ja - fake.
  13. GrimReaper

    Rolex Daytona-tråden

  14. GrimReaper

    Dagens klokke