Nylig innhold av Flippin

  1. Flippin

    NOMOS Glashütte

    Jeg liker konseptet med liten klokke med lange lugs, så jeg plages ikke av avstanden melllom lenke og urkasse. Min 36mm Club har like lange lugs som min 39mm Explorer 1, begge passer meg veldig godt. Når det er sagt så blir nok den avstanden tydeligere med lenken enn med skinnreim.
  2. Flippin

    NOMOS Glashütte

    Jeg skjønner at lenken til Nomos ikke er for alle, men jeg synes den var helt super. Komfortabel og ser passe rar ut :)
  3. Flippin

    Dagens klokke

    Dagens deskdiver
  4. Flippin

    Dagens klokke

    Moonswatch i dag :eek:
  5. Flippin

    Solgt Crockett & Jones Boston loafers UK 8 (42)

    BUMP, ny pris på 1900kr.
  6. Flippin

    Dagens sko!

    Loake på en stille dag på kontoret.
  7. Flippin

    Solgt Crockett & Jones Boston loafers UK 8 (42)

    Pent brukte Crockett & Jones Boston loafers i dark brown suede selges. UK 8 (42 EU) med E-bredde. Godt vedlikeholdt og alltid brukt med skotre. Skoeske og skoposer følger med. Skotre kan følge med for 290kr ekstra. Selges for 1900kr. Holder til i Bergen, men kan sende for kjøpers regning.
  8. Flippin

    Swatch-tråden

    Det var poenget mitt. Når Swatch har klart å øke salget av Omega klokker samtidig som de selger enorme mengder Moonswatch så er det jo helt tydelig at de har gjort noe rett. Så kan man velge å like det eller ikke, men Swatch/Omega har all grunn til å være fornøyd.
  9. Flippin

    Swatch-tråden

    Selv om noen entusiaster på noen nettforum misliker at Swatch lager versjoner av Omega og Blancpain modeller, så betyr ikke det at resten av markedet tenker det samme. https://timeandtidewatches.com/its-official-speedmaster-sales-up-50-in-the-wake-of-the-moonswatch-collaboration/
  10. Flippin

    NOMOS Glashütte

    Skal få bestilt den lenken, takk for svar @kire
  11. Flippin

    NOMOS Glashütte

    Fin klokke! Er du fornøyd med Nomos lenken? Hentet min Club 36mm hos Thune etter service i dag, og fikk litt lyst til å prøve den lenken for å få litt variasjon.
  12. Flippin

    Dagens sko!

    Alden Long Wing
  13. Flippin

    Klokker til "hyggelige" priser

    Jeg hjalp en kamerat som var ute etter mekanisk dykkerur med å kjøpe en slik. Han er veldig fornøyd og bruker hver dag, til både bading og badstu.
  14. Flippin

    Den store Rolex Explorer-tråden

  15. Flippin

    Dagens sko!

    Vet ikke hva Paraboot gjør med sitt lisse ecorce skinn, men de holder seg blanke og er lett å holde fine gjennom vinteren.