Nylig innhold av fhaereid

  1. fhaereid

    Trukket 16710 upolert

    Ikke alle på en gang da, blir så masete.
  2. fhaereid

    Solgt Seiko Prospex SPB199J1 Alpinist

    Vurderer å selge min "Mountain Glacier" alpinist, svært lite brukt. Kjøp ny i Norge oktober i fjor, og selges 100% komplett. Dette er en kjempefin klokke, som det var litt fuzz rundt da den ble lansert. Begrenset nummerert opplag på 2020 stk ble produsert utelukkende for det Europeiske markedet...
  3. fhaereid

    Trukket 16710 upolert

    Blir bra dette.
  4. fhaereid

    Trukket 16710 upolert

    Oppesen
  5. fhaereid

    Good guys (tilbakemeldinger på kjøpere og selgere)

    Retter en stor takk for @Bård Alex for smidig og god handel. GG, der altså!
  6. fhaereid

    Trukket 16710 upolert

    Ser etter pose og sekk. Fullset, norskkjøpt el. momset, upolert 16710. Ellers er jeg fleksibel altså;)
  7. fhaereid

    Solgt Rolex 16710 Coke Stick Dial

    Hei. Selger innmari fin GMT Coke. Jeg er andre eier, og en god historie om klokkens opprinnelige anskaffelse og eierskap medfølger som bonus til rette kjøper. - 2007 Z-serial Stick Dial - Norskkjøpt, med original kvittering - Service mars 2017 hos Jørgensen Tromsø - Taksert oktober 2019 hos...
  8. fhaereid

    Trukket Rolex service pouch

    Klarte å selge min Service pouch sammen med en klokke, og nå savner jeg den så fælt at jeg må spørre her. Noen som har en slik liggende og kunne tenke seg å selge med den?
  9. fhaereid

    Ønskes kjøpt Rolex OP 34mm olive green

    Ønsker å kjøpe en Rolex Oyster Perpetual 34mm olivengrønn ref 114200 (kan også vurdere sort skive). Må være komplett og alt det der, aller helst norskkjøpt:) Bor i Oslo og kan møtes for besiktigelse og eventuell rask handel.
  10. fhaereid

    Spørsmål om inserts på GMT

    Akkurat, tenkte meg det:) Har sett at folk bytter inserts selv, men vet ikke om jeg selv ville turt. Hva med deg? Slik jeg forstår det så sitter bezel fast ved friksjon alene, så det kan kanskje bli slitt eller?
  11. fhaereid

    Spørsmål om inserts på GMT

    Lurer på følgende. Folk bytter inserts på 16700/16750,16710 osv over en lav sko. Sett at uret opprinnelig ble solgt med Coke for typisk 20 år siden, men så bytter man med en Pepsi insert, gjerne tidsriktig falmet/slitt - er klokken da en genuin Pepsi, eller er det en Coke med Pepsi insert...
  12. fhaereid

    Trukket Rolex GMT Master II 16710 Pepsi

    Ønsker å kjøpe Rolex 16710 Pepsi. Bør helst være av nyere årgang, etter 2000 med SEL. Må være upolert. Komplett og med dokumentasjon på siste service er et must. Norskkjøpt eller korrekt innført likeså. Sammen skal vi sette ny GG-standard;) Pris blir vi enige om.
  13. fhaereid

    Salg av Swatch-klokker - mange spesielle

    Hei! Artig! Misstenker at faren din kanskje ikke samlet på Pop-serien, men jeg hadde en Swatch Pop Photofinish ref PWN101 da jeg var liten, men som har blitt borte. Ligger det en sånn oppi der så kunne jeg være interessert!
  14. fhaereid

    Salg av Swatch-klokker - mange spesielle

    Hei! Artig! Misstenker at faren din kanskje ikke samlet på Pop-serien, men jeg hadde en Swatch Pop Photofinish ref PWN101 da jeg var liten, men som har blitt borte. Ligger det en sånn oppi der så kunne jeg være interessert! ;)
  15. fhaereid

    Good guys (tilbakemeldinger på kjøpere og selgere)

    Ditto til @Nakholmen! Trygg og god handel. Anbefales!