Official Timekeeper
Visit Casio
00:00:00

Nylig innhold av Eternamaniac

 1. E

  Trenger hjelp med info om denne nedarvede klokken

  Fruen har en lignende, men rund, i 18k kasse/lenke, fra 1969. Mener de går for rundt 10 lapper, pluss minus for tilstand etc.
 2. E

  Vintage Girard Perregaux

  Ser original ut den.
 3. E

  Bilsnakk

  Har en 2019 BMW 430i coupe M sport med 18 runflat, sporer ikke og er akseptabelt vil jeg si, men ser fram til når de skal byttes med vanlige dekk som støyer mindre og vil gi bedre komfort fordi de er mykere.
 4. E

  Aksjetråden

  Derom man ser på aksjemarkedet de siste to ukene kan det virke som at markedet har priset inn en rask innhenting, jeg tror det er altfor optimistisk. Jeg tror på en mer langvarig krise som vil vare i flere år, dersom det skjer vil det gå mer ned enn opp ganske lenge. Å stenge ned samfunn slik...
 5. E

  Covid - hva vil skje med annenhåndsmarkedet nå?

  Joda, at nyprisen på Rolex vil øke i Norge er vel temmelig sikkert, krona faller som en stein og er nå ca halve verdien mot dollar i forhold til for 5-6 år siden?
 6. E

  Covid - hva vil skje med annenhåndsmarkedet nå?

  At man om ikke så lang tid vil kunne kjøpe en ny submariner uten å stå på venteliste tar jeg som en selvfølge, og det må da være en positiv utvikling i det minste? Tipper en vesentlig del av de som nå står på venteliste vil avstå fra å hente klokka, aillfall blant de som kjøper for å spekulere...
 7. E

  Covid - hva vil skje med annenhåndsmarkedet nå?

  Har ikke studert det nøye, men har merket meg at auksjoner på eBay har oppnådd kun halvparten av hva de hadde oppnådd for kun et par uker siden, er nok en kombinasjon at folk vegrer seg for å ta imot brukte gjenstander, kombinert med økonomisk usikkerhet. Har også hørt fra en som driver med...
 8. E

  Verdi

  Pen klokke, men ville nok kjøpt en i rent gull da disse uansett er billige, og man er garantert å få igjen nogenlunde det samme dersom den blir solgt. Å kjøpe en slik gammel klokke i double kan man risikere å få null kroner igjen. Greit dette er bare 1000 kroner men likevel, penger er penger...
 9. E

  Covid - hva vil skje med annenhåndsmarkedet nå?

  Har lest de fleste svarene i denne tråden, mange gode og interessante meninger og spådommer. Noen tror det blir en liten dupp i prisene for at de så skal øke igjen om relativt kort tid, få år for eksempel. Selv er jeg så heldig at jeg opplevde krisen på 80 og begynnelsen av 90-tallet, som var...
 10. E

  3 1/2 år med 14060 på armen

  Har ikke tall på alle gangene jeg har hørt om at noen har angret på å selge en Sub, så mye som dere har vært sammen siste årene vil du garantert savne den dersom den forsvinner.
 11. E

  Mini Remastered

  Kjempetråd! Har lenge fulgt «binky project» på YouTube, ekstremt severdig da disse gutta virkelig kan sette sammen biler:
 12. E

  Anglofil? De 50 beste Britiske merkevarer

  Swaine Adeney Brigg, produsent av fine lærprodukter, paraplyer etc, only the best. Og Aero, skotsk produsent av lærjakker, kvaliteten er så høy at jakkene går i arv. Og glem ikke Purdey og Holland & Holland, produsenter av hagler som er mer kunstverk enn våpen.
 13. E

  Reimtips Rolex 5513

  He he, nei vet det er delte meninger om akkurat dette...! Men syns det ble bra selv, lenka ser bra ut, er komfortabel og av god kvalitet.
 14. E

  Reimtips Rolex 5513

  Ikke reim, men lenke, har tenkt en stund på å sette på en jubilee på min 1985 5513, og kjøpte denne aftermarket jubilee, kostet ca 650 kroner fra luxurywatchstraps.co.uk, skal visstnok være 316 stål, skruer i lenka og virker som ok kvalitet:
 15. E

  Vintage Roleks boks spørsmål

  Hmm, virkelig spennende dette ja!