Nylig innhold av Edward

  1. E

    Dagens sko!

    Vet ikke om du er noe lysten på å bestille uprøvd fra utlandet, men jeg er ekstremt imponert over Meermin i den lavere prisklassen. De er riktignok sydd i Kina, men av europeisk lær og av god kvalitet for prisen. Var i butikken deres i Paris i høst og fikk prøvd mye forskjellig, og endte opp...
  2. E

    Dagens kjøpetips

    ... så det er et marked for falske urskiver til halvmillionkronersklokker? Som tilsynelatende koster minst 35 000? Det er rimelig gauche, altså.
  3. E

    Dagens kjøpetips

    Hjelp en stakkar med definisjonene her - betyr "ettermarkeds" at det er feik?
  4. E

    Verdivurdering stjålet Tudor BB

    Sannsynligvis er det gjenskaffelsesverdi/ "forsikringstakst" som gjelder for klokker. Ser ut som om smykker vanligvis settes til nypris.
  5. E

    Verdivurdering stjålet Tudor BB

    Det er uansett korrekt å oppgi nypris i dag. Forsikringsselskapet har regler for å nedskrive verdier på forskjellige gjenstander etter alder. Edit: det vil si - det er opp til forsikringsselskapet å spesifisere hvilken verdi de vil ha oppgitt. Selskapene har nok forskjellig praksis.
  6. E

    Tudor-tråden

    Jah. Eneste dameklokken i den prisklassen som tiltalte meg for 11 år siden. I dag hadde jeg nok kjøpt BB31 med diamanter, men mulig hun hadde foretrukket Glamouren uansett.
  7. E

    Tudor-tråden

    Registrerte nå at Glamour-serien var fjernet fra hjemmesiden og dermed (nok) ute av produksjon. Ikke så spennende for de fleste av oss her, kanskje, men kona går nå med en sånn.
  8. E

    Tudor-tråden

    Å herregud. Morsomt, det var det sitatet som gikk gjennom hodet mitt også da jeg så det nå.
  9. E

    Tudor-tråden

    Skal innrømme at jeg sliter med å forstå. Har ikke GMTen de samme markørene som de andre, bortsett fra ved 3 hvor det er et datovindu?
  10. E

    Tudor-tråden

    De har smekket en T-Fit på BB58 GMTen og BB58 i helgull ihvertfall, selv om de gamle BB58ene ikke har blitt revidert.
  11. E

    Tudor-tråden

    12,8 mm tykk 39 mm GMT kommer nok også til å selge ganske greit...
  12. E

    Tudor-tråden

    ... Så BB58 GMT, BB58 helgull, og 41mm BB i helsvart på Jubilee. Jeg kunne gått med alle sammen, selv om jeg nok heller ville brukt 340 000 på noe annet enn en helgull Tudor.
  13. E

    Tudor-tråden

  14. E

    Tudor-tråden

  15. E

    Tudor-tråden