Official Timekeeper
Visit Casio

Nylig innhold av DJM

 1. DJM

  Smartere hus

  Mange interessante opplysninger her :) Har en del halogen-spoter fra Deltalight innfelt i taket. Dette er 12V halogenpærer uten glass og som stråler varme utover. Likevel ser det ut til at varmen har knertet en del av disse runde hvite greiene som henger i en tynn ledning og som pæren kobles...
 2. DJM

  Nei det kan jeg ikke like - hverdags edition

  Det er vel mest sannsynlig en vintermygg. De er ganske naturlige og det er mange av dem! Si ifra når det kommer en gresshoppesverm over snøen ;)
 3. DJM

  Covid - hva vil skje med annenhåndsmarkedet nå?

  Påvirkning av kognisjon er jo en hyppig nevnt bivirkning....
 4. DJM

  Covid - hva vil skje med annenhåndsmarkedet nå?

  Drøyt. Det som skjer i NAS i denne perioden er ikke helt til å forstå hvis man ikke antar at det er veldig mye gambling..
 5. DJM

  Covid - hva vil skje med annenhåndsmarkedet nå?

  Siste 5 år.. da har du jo vært ganske god til å ri opp..!
 6. DJM

  Covid - hva vil skje med annenhåndsmarkedet nå?

  Det slo heldigvis ikke til :) De som har holdt seg unna flyaksjer, COVID-19 og ikke har mistet jobben sin har det jo relativt bra. Sånn bortsett fra kronefallet har det vel ikke vært noen særlig reduksjon i nordmenns verdier?
 7. DJM

  Dette gjør livet godt å leve - hverdags edition

  Var samme sted. Gikk på ski i utrolig flott vær.. unngikk du fartskontrollen? :)
 8. DJM

  Nei det kan jeg ikke like - hverdags edition

  Min far fikk sendt en kokt tunge til jul i Kamina, Katanga i 1962. Egentlig glad jeg ikke vet hvilken forfatning den var i. Bodø Katanga må ha vært en strabasiøs reise for en kokt tunge.
 9. DJM

  Sykkel og sykkelritt

  @Chronodiver Ta en tur til fastlegen din. Skuldersmerter kan det være lurt å ta på høyeste alvor, spesielt når du ikke har klart å sette fingeren på akkurat hva det er som har forårsaket de.
 10. DJM

  Jakt

  Hadde jeg rukket skyte de? :) Rakk i alle fall skyte med kameraet. Mye orrfugl å se fortsatt der vi ofte er på hytte.
 11. DJM

  Bilsnakk

  Jeg har bare sett den som medtrafikant og latt meg irritere over at de stadig kjører rundt med venstre fjernlys på, også på dagtid. I går ble jeg fullstendig blendet på en parkeringsplass, hvor en TM3 parkerte overfor meg og lot fjernlyset (kun venstre side tent) lyse meg rett i trynet. Måtte...
 12. DJM

  Personlig bilskilt?

 13. DJM

  Hva gjør du og din klokke akkurat nå?

  ^Ser ut som en klassisk norsk fengselshotellfrokost med baconrasjonering, men at du har vært såpass rutinert at du har klart å få noen ekstra skiver innunder eggene. Godt jobbet! ;)
 14. DJM

  Bilsnakk

  Det eneste den kan stryke på er vel bremsene? De ruster som faen i Norge pga. veisaltet.. i andre land derimot ser det ut til at folk kjører fra 100-200k på et sett. Spyler våre regelmessig på vinteren og håper at det hjelper. Tar også en del gode nedbremsinger med fullt batteri og før parkering.
 15. DJM

  Respekt

  Det er jo virkelig positivt! I fjor var det slik før jul, og nå er det altså diametralt motsatt.