Nylig innhold av Christian82

  1. C

    Dagens Panerai

    ut på tur aldri sur
  2. C

    Klar for kjøp av Panerai

    Fremdeles strålende fornøyd!
  3. C

    Dagens Panerai

    Kveldens panerai
  4. C

    Klar for kjøp av Panerai

    Då var klokken kommet trygt hjem
  5. C

    Klar for kjøp av Panerai

    Ja stemmer, måtte jaggu gi prisantydning ( noe eg vanligvis ikke gjør) men den såg såpassa bra ut og den var såpass ny 09.2016 at eg håper å ha den en stund før eg trenger service på den. Gleder meg til bli eier av en Panerai
  6. C

    Klar for kjøp av Panerai

    Eg var å prøvde 372, 914 og en annen model eg ikke husker navnet på hos Bjerke i går. Flotte klokker alle sammen siden dette blir en hverdagsklokke tror eg det blir for mye styr å trekke opp 372 annenhver dag. 359 var fin, man var usikker på alle tallene på skiven. Men eg fikk tak i en veldig...
  7. C

    Tips til privat handel og frakt.

    Har mer eller mindre kjøpt en "dyr" klokke i Oslo området, men har ikke muligheten til å kjøpe den F2F. Noen som kan gi meg noen tips om hvordan handelen skal foregå uten at eg er redd for at klokken forsvinner i posten eller lignende?
  8. C

    Klar for kjøp av Panerai

    Lurer på en pam359. Steike flott, sikkert ikke klassisk panerai. Men det spiller ikke noe rolle for meg. Men klokken er ca 7-8år gammel aldri hatt service. Kan få den for ca 45k grei er det en grei pris?
  9. C

    Klar for kjøp av Panerai

    Er dette en grei klokke? https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=201886444 eller blir den topptung slik som 312?
  10. C

    Klar for kjøp av Panerai

    Nice :)
  11. C

    Klar for kjøp av Panerai

    Har vert I kontakt med urmaker bjerke karl Johan, de sender opp 1x 372, 1x914, 1 x logo base og så skal eg se på en 590 etter nyttår så då får eg se om noe faller i smak.. Blir spennende å prøve!
  12. C

    Klar for kjøp av Panerai

    Radio Radiomir er flott og se til men e.g. liker best luminor så det blir nok en det av en eller annen model..
  13. C

    Ønskes kjøpt Ønsker å kjøpe Panerai Luminor

    Som titelen sier så ønsker eg å kjøpe meg en Panerai Luminor, om du har en for salg så gi meg en lyd. Klokken bør være i god stand med alt av dokumentasjon og boks. Helst 44mm eller 47mm kasse.
  14. C

    Klar for kjøp av Panerai

    Takk for gode svar og gode tips, eg har prøvde en 372 og en 590 men det begynner å bli noen år siden. Men kanskje eg må vurdere 47mm kasse også..
  15. C

    Klar for kjøp av Panerai

    Hei Etter å hatt en Tag heuer i 20 år er eg klar for oppgradere til Panerai. Så då lurer eg på om dere har noen gode tips til meg. Hva kan eg forvente å få for 50-60K? 47mm kasse blir for stort, dette er en klokke eg skal gå med døgnet rundt de neste 20-30årene så eg tenker 44m kasse er stort...